Allers

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (3113 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
50. 6 joulukuuta
51. 15 joulukuuta

Tuotekuvaus

Allers prenumeration

Sveriges största veckotidning ger dig glädje och inspiration, varje vecka. Allers skriver om vardagens hjältar och hjältinnor, om djur och natur, om nytt och gammalt. Vi bjuder på härliga recept, allt efter årstid. Vi ger dig avkopplande handarbeten och massor av tips och idéer för ditt trivsamma hem. Och vi utmanar dig med Sveriges bästa korsord, alltid på krysspapper och i många olika svårighetsgrader – varje vecka.

Allers lehtitilaus

Ruotsin suurin viikkolehti tarjoaa iloa ja inspiraatiota joka viikko. Allers kirjoittaa arjen sankareista ja sankaritarista, eläimistä ja luonnosta sekä uudesta, että vanhasta. Lehdestä löytyy upeita reseptejä vuodenajan mukaan. Lehdestä löytyy myös sisutusideoita sekä parhaat käsityövinkit. Lehdestä löytyy myös Ruotsin ehkä parhaat ristisanatehtävät.Tilaa itselle tai lahjaksi kotiinkannettuna kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Huom! Ensimmäisen lehden arvioitu toimitusaika on 4-7 viikkoa tilauksesta.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Aller Media
Aloitusvuosi: 1877
Päätoimittaja: Susanne Lindén
Painos: 192900


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 30 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä

dorrit myller,
riktigt bra tidning
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D