• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Trucking Scandinavia

Tuotekuvaus Trucking Scandinavia lehti

Trucking Scandinavia – lehti konetta tai kuorma-autoa ajaville

Trucking Scandinavia on täydellinen lehti sinulle, joka ajat konetta tai kuorma-autoa! Tämä ruotsinkielinen lehti tarjoaa kattavaa tietoa kaivuukoneista, kuorma-autoista ja metsäkoneista. Saat aina tuoreimmat uutiset alan uutuuksista sekä ajankohtaisista aiheista.

Monipuolista sisältöä ammattikuljettajille

Lehti käsittelee monipuolisesti kaikkia raskaan kaluston osa-alueita. Olitpa sitten kiinnostunut kaivuukoneista, kuorma-autoista tai metsäkoneista, Trucking Scandinaviatarjoaa sinulle ajankohtaisia ja luotettavia tietoja sekä asiantuntevia artikkeleita.

Uutuudet ja ajankohtaiset aiheet

Pidä itsesi ajan tasalla alan uusimmista kehityksistä ja innovaatioista. Lehti esittelee viimeisimmät uutuudet ja tarjoaa syvällisiä analyysejä ajankohtaisista aiheista, jotta pysyt aina kehityksen kärjessä.

12 numeroa vuodessa

Trucking Scandinavia ilmestyy 12 kertaa vuodessa, joista yksi on tuplanumero. Näin saat jatkuvasti tuoretta ja hyödyllistä tietoa suoraan kotiisi, mikä auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja kehittämään ammattitaitoasi.

Tilaamalla Trucking Scandinavia -lehden varmistat, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon kone- ja kuorma-autoalasta suoraan kotiisi. Älä jää paitsi tärkeistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista – tilaa Trucking Scandinavia ja muut ammattilehdet nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi ja pysy mukana alan kehityksessä!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Trucking Scandinavia

Trucking Scandinavia

Julkaisua / vuosi: 
11
Kieli: 
Ruotsi
Arvostelu: 5 (1 vote)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 nroa:
  56,00
  * Määräaikainen
 • 11 nroa:
  97,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle