KotiMikro

Julkaisukieli suomi

4/5 (178 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
11. 22 kesäkuuta
12. 13 heinäkuuta
13. 3 elokuuta
14. 17 elokuuta
15. 7 syyskuuta
16. 21 syyskuuta
17. 12 lokakuuta
18. 26 lokakuuta
19. 16 marraskuuta
20. 7 joulukuuta
1. 21 joulukuuta

Tuotekuvaus

KotiMikro lehtitilaus

Koko perheen KotiMikro-lehti kertoo tietotekniikasta kotikäyttäjää kiinnostavalla ja innostavalla otteella

Oletko kiinnostunut tietotekniikasta, mutta haluaisit kehittää tietojasi ja taitojasi aiheeseen liittyen sekä pysyä ajan tasalla alan kehityksestä? Siinä tapauksessa voimme lämpimästi suositella KotiMikro-lehteä – parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi! Tietotekniikka kehittyy jatkuvasti ja joskus on vaikea pysyä perillä kaikista muutoksista ja uusista laitteista ja niiden ominaisuuksista.

KotiMikro-lehden helppotajuisissa artikkeleissa käsitellään kattavasti tietokoneen käyttöä ja laitteiston toimintaa tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Lehti opastaa ja auttaa käyttäjää hallitsemaan oman PC-laitteistonsa monipuolisia hyöty- ja viihdeominaisuuksia. Tietokoneiden lisäksi lehden sisältö käsittää mobiililaitteet, eli tabletit ja älypuhelimet ja niiden hallinnan sekä tietokoneiden lisälaitteet, kuten tulostimet. KotiMikro suorittaa myös laadukkaita testejä erilaisista laitteista ja ohjelmista ja kertoo niiden tuloksista lukijoilleen.

Mitkä päivitykset on hyvä tehdä tietokoneelle? Miten nopeuttaa tietokonetta? Millaisiin sähköpostiviesteihin on hyvä olla reagoimatta turvallisuussyistä? Minkälainen kannettava tietokone tai tabletti sopii juuri minun käyttööni? KotiMikro sopii sekä niille, jotka ovat vasta aloittaneet digiviidakossa seikkailun että edistyneemmillekin käyttäjille. Muun muassa tämän tyyppisiin kysymyksiin voit saada vastaukset lukemalla KotiMikro-lehteä.

Tilaa KotiMikro-lehti

Lehden sisältöä täydentää Etunurkka-niminen palvelu lehden nettisivuilla, jossa lukija pääsee ilmaiseksi käsiksi 300 hyödylliseen PC-ohjelmaan. Lisäksi lukija voi poiketa KotiMikron nettisivuilla lukemassa tuoreimmat uutiset tai osallistumassa kilpailuihin.Kotimikro ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Tilaa nyt KotiMikro edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 18
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
Päätoimittaja: Leif Jonasson
Painos: 6470


Kuka lukee lehteä?

Mies: 63 %
Nainen: 37 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Kari,
Käytän Kotimikro-lehdessä olevia asioita tietokonekerhossa (mainitsen tietenkin lähteen). Lehdessä 12/2021 s. 52 ja 53 kehoteteen avaamaan Virusten ja uhkien torjunta. Sen jälkeen pitäisi vierittää alas kohtaan Kiristysohjelmien torjunnan hallinta. Meillä ei näy missään koneessa tuota torjunnan hallintaa.
Esa,
Olen pettynyt
yam,
Ei tätä kautta kannata tilata kun ei saa enää tilaaja lahjaa. Suoraan lehden kotisivu´lta saa tilaajalahjan + bonuswayn bonusta.
markku,
hyvä lehti jossa paljon ajankohtaista asiaa!
jessica jousanen,
hyvä tietokonelehti
LEHTIKUNINGAS.FI,
Hei Kirsi, olet aivan oikeassa mutta lehden kustantaja vastaa aina lehden sisällöstä ja kilpailuista, ja tämän vuoksi tuleekin teidän välittää viestinne suoraan kustantajalle Tavoitat Bonnierin osoitteesta asiakaspalvelu@bonnier.fi // Yst. terv. Ylläpito
Kirsti Röyskö,
uusimman Kotimikron artikkeli USB-tikkujen käytöstä: Artikkelin lopussa opastetaan USB-tikun poisto väärin. Tikku pitää ottaa pois hallitusti (ks http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows7/Safely-remove-devices-from-your-computer). Juuri viime pe oli kuvat kadonneet kun tikku oli vain otettu ir
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D