Hifimaailma

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (81 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 14 kesäkuuta
5. 30 elokuuta
6. 4 lokakuuta
7. 15 marraskuuta
8. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Hifimaailma on laadukkaaseen äänen- ja kuvantoistoon erikoistunut lehti. Löydät Hifimaailmasta uusimmat tuotteet sekä viimeisimmät testit, kokeilut, vertailut ja opastukset: Stereolaitteet, kotiteatterit, verkkosoittimet, kaiuttimet, videotykit, televisiot ja uusin tekniikka – laadukkaista peruslaitteista highend-tasoon saakka.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 50000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 80 %
Nainen: 20 %
Ikä: 25 - 50 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Juha,
VELIPOIKAA PEESATEN, TÄMÄ ON SUOMEN PARAS HIFI LEHTI, EIKÄ MIKÄÄN TILLINTALLIN STEREOLEHTI, TÄMÄ LEHTI ON TÄYNNÄ ASIAA JA TEHTY AMMATTITAIDOLLA. -TAIKAPASI-
ARI-MIKAEL,
PUOLUEETON HUIPPUALAN LEHTI JOKA TEHTY TODELLAKIN AMMATTIMAISESTI...YHTÄÄN SIIHEN LISÄTEN TAI POIS JÄTTÄEN.. ISOO KÄTTÄ KOKO TEMILLE :)
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D