Maailman Historia

Julkaisukieli suomi

4/5 (134 ääntä)

Tuotekuvaus

Maailman Historia on lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneet mielenkiintoisista ihmisistä ja dramaattisista tapahtumista. Lehti sisältää kaiken antiikista 1900-luvulle: merkkitapahtumat, keksinnöt ja ihmiset, jotka ovat mullistaneet maailman sekä arkipäivämme. Menneisyyden kertomukset ja uusimmat tutkimustulokset esitetään viihdyttävässä ja kansantajuisessa muodossa. Tilaa heti – parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maailmamme historia on täynnä jännittäviä tapahtumia ja käänteitä. Koulussa olemme kaikki oppineet merkittävimmät osat suurimmista ja mullistavimmista tapahtumista, mutta on paljon asioita joista emme ole kuulleet tai joista ei niinkään puhuta. Maailman historia -lehti paljastaa mielenkiintoisia yksityiskohtia niin historiallisista henkilöistä, keksinnöistä, tapahtumista kuin tapahtumien taustoistakin.

Lehden artikkelit on luotu asiantuntevien toimittajien, kirjailijoiden ja historioitsijoiden toimesta, mikä takaa niiden pettämättömän laadun. Artikkelit on kirjoitettu mukaansatempaavalla ja dramaattisella kielellä, jonka vuoksi lehden pariin jumittuu helposti pidemmäksikin aikaa kerralla. Lisäksi lehden kuvat ovat kiehtovia, mikä tekee lukukokemuksesta entistä ainutlaatuisemman.

Hyppää mukaan entisaikojen maailmaan. Lehti käsittelee eri ajanjaksoja laidasta laitaan. Voit lukea muun muassa antiikin ajasta, muinaisesta Egyptistä, maailmansodista ja muista taistoista, suuruudenhulluista hallitsijoista sekä keksijöistä ja keksinnöistä. Lisäksi lehti sisältää kirjavinkkejä ja historiallisia uutisia, joiden avulla pääset syventämään tietojasi perinpohjaisesti.

Maailman historia -lehteä julkaistaan 14 numeroa vuodessa. Lehti on opas matkalla läpi maailman historian. Älä enää epäröi, vaan tilaa Maailman Historia itsellesi tai lahjaksi historiasta kiinnostuneelle ystävälle aina edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 14
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)


Kuka lukee lehteä?

Mies: 68 %
Nainen: 32 %


500 merkkiä jäljellä

mikanurmi,
minä tykkään lehdestä
Toni,
Otsin uusimman lehden muutama päivä sitten ja yllätyin positiivisesti. Lehti tarjoaa historiallista tietoa asioista joilla on ollu merkitystä ihmiskuntamme kehitykseen sekä kertoo asioita historiasta joita emme edes tienneet sekä myyteistä jne. Todella kattava ja monipuolinen lehti eikä sisällä julkkisjuoruja ehkä kun yhen tai pari. Suosittelen, jos on kiinnostunut tietämään esim. Spartalaisten joukoista enemmän sillä luulo ei ole tiedon vältti ;)
ville,
jännä ja mielen kiintoinen lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D