Luontaisterveys

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (220 ääntä)

Tuotekuvaus

Luontaisterveys on luontaishoitojen ja hyvinvoinnin asiantuntija. Lehti tarjoaa parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen luonnonmukaisin menetelmin. Tilaa Luontaisterveys aina edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Luontaisterveys auttaa sinua kuuntelemaan itseäsi ja kehoasi hyvinvointisi parantamiseksi. Se tuo sinut lähemmäs luonnonmukaisia hoitomenetelmiä ja terveysriskien ennaltaehkäisykeinoja, joista monet ovat nykyaikana vieraantuneet.

Tasapainoinen elämä syntyy fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin yhteistuloksena. Luontaisterveys tarjoaa ajatuksia ja ohjeita laaja-alaisesti elämän kaikille osa-alueille. Luontaisterveys on täydellinen lukupaketti jokaiselle luonnonmukaisesta terveydenhoidosta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle.

Luontaisterveys keskittyy kattavasti sekä kehon että mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Erityisesti kiinnitetään huomiota jokapäiväisten valintojen merkitykseen erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyssä. Terveellinen ruokavalio, hyvät liikuntatottumukset, terveellinen ruokavalio ja luonnonmukainen kauneudenhoito ovat lehden vakioaiheita, joihin Luontaisterveys tarjoaa monipuolisesti vinkkejä ja ohjeita. Lisäksi Luontaisterveys esittelee erilaisia luontaisterapian muotoja sekä tutustuu luontaistuotteisiin ja luonnonmukaisiin lääkkeisiin.

Tilaa lehti itsellesi tai ilahduta ystävää lehtilahjalla. Tilaa Luontaisterveys lehti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Karprint Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 13 %
Nainen: 87 %


500 merkkiä jäljellä

hanna paananen,
onpa kallis lehti
Alli Erkkilä,
Olin hyvin pettynyt, kun lehdessä oli artikkeli syövän hoidosta sytostaateilla. Ei ollut luontaisterveyttä. Artikkeli olisi pitänyt olla lääketieteen lehdessä mieluummin. Näin ohjataan ihmisiä lääketieteen hoitoihin ja jää kuva siitä, että se on ainoa mahdollisuus. Syöpäähän ei saa parantaa muut kuin lääkärit ja ihminen itse. Artikkelissa lisäksi mainitaan rintasyöpä seulonnat. Nehän ovat syöpää aiheuttavia. Toivoisin, että lehti tekee enemmän artikkeleja siitä kuinka pysytään terveenä.
Anja Ryyti,
Alansa paras.
Satu,
Hyvä ja tosi mielenkiintoinen lehti. Kuitenkin vuoden sitä nyt tilanneena, tuntuu, että jutut alkaa muistuttaa toisiaan..
Sirkku Pellikka,
Mielestäni "Tulkinta"-otsakkeen alla mainostetut, sivulla 95 olevat Näkijä-, Tietäjä- yms. otsakkeet eivät sovi tämän alan lehteen. Ne ovat suorastaan vahingollisia ja harhaanjohtavia lehden lukijoille.
eila lunden,
pidän lehdestä . se on monipuolinen terveyslehti. Toivotan pitkää ikää!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D