• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Talouselämä Bundle

Tuotekuvaus Talouselämä Bundle lehti

"Talouselämä Bundle Talouselämä on pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa talouteen keskittyvä viikkolehti. Tilaa Talouselämä edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Talouselämä kirjoittaa kattavasti suomalaisesta elinkeinoelämästä. Sen perinpohjaiset selvitykset ja analyysit tarjoavat ainutlaatuista tietoa suomalaisista yrityksistä ja yhteiskunnasta. Talouselämä pyrkii ennakoimaan ja arvioimaan talouselämän tapahtumia sekä seuraa ajankohtaisia tapahtumia asiantuntevasti. Talouselämä-lehti kertoo mitä on tapahtunut, miksi niin on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi. Talouselämä ottaa paitsi yritysten myös niissä työskentelevien ammattilaisten näkökulman huomioon.

Vuonna 2017 uudistunut Talouselämä keskittyy yhä enemmän kirjoittamaan työelämän arjesta ja ilmiöistä, työpaikkojen todellisuudesta sekä yrityskauppoihin ja sijoittamiseen liittyvistä asioista. Perinteiset selvitykset ovat tärkeä osa Talouselämää ja muodostavat lehden kivijalan.

Tilaa Talouselämä Bundle Bundle sisältää sekä printti-, että digitilauksen. Talouselämä-lehden uutiset keskittyvät ajankohtaisiin aiheisiin, kuten talousarviot, yrityskaupat ja kasvuyritykset, haastattelut ja hallituksen tekemien päätösten vaikutukset työntekijöihin kaikilla aloilla kaikkialla Suomessa. Toistuvia aihealueita ovat myös osakkeet, joukkovelkakirjat, rikkaat, pörssi ja luonnonvarat. Tebatti-osiossa puheenvuoron saavat päättäjät, yritysjohtajat, yrittäjät ja muut elinkeinoelämän henkilöt. Talouselämässä on mielenkiintoisia artikkeleita, kolumneja ja kommentteja myös aihealueista kuten kasvuyritykset, viestintä, peliyhtiöt, koulutus, kansantalous, brexit ja verotus.

Talouselämä ilmestyy perjantaisin 46 kertaa vuodessa. Lehden tyypillinen lukija on johdon, talouden, yrittämisen tai sijoittamisen parissa työskentelevä ammattilainen. Lehti sopii kuitenkin mainiosti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä talouselämässä tapahtuu omasta ammatista huolimatta.

Voit tilata meiltä yhdistelmän, pelkän printin tai pelkän digin tästä:
Talouselämä Bundle
Talouselämä Printti
Talouselämä Digi

Tilaa Talouselämä aina edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi Lehtikuninkaalta ja tiedät mitä talouselämässä tapahtuu! "

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Talouselämä Bundle

5
Esa
Hyvä lehti, hiukan kallis näin eläkkeensaajalle. Suosittelen
0
matti
hyvä ,mutta liian kallis lehti eläkeläiselle
0
Hyvä Lehti
On muuten Helvetin Hyvä Lehti.
0
Teppo
Tiukkaa tavaraa.

Talouselämä Bundle

Julkaisua / vuosi: 
46
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4.3 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle