Sköna hem

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (1512 ääntä)

Tuotekuvaus

Sköna Hem tilaus

Sköna hem on inspiraation lähde hänelle, joka on kiinnostunut kaikesta asumiseen liittyvästä. Tilaa heti verkossa osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Sköna hem -lehti tarjoaa inspiroivia reportaaseja sisustukseen ja kotiin liittyen. Lehdestä saat lukea tuoreimmat uutiset ajankohtaisista sisustustrendeistä sekä sisustusmaailman ihmisistä ja tapahtumista. Kiinnostava sisältö upeiden kuvien kera, pakattuna kauniisiin kansiin; tätä lehteä on vaikea vastustaa!

Tilaa Sköna Hem

Sköna hem -lehteä julkaistaan 14 numeroa vuodessa. Huom! Ruotsalaisten lehtien ensimmäisen lehden arvioitu toimitusaika Suomeen on noin 5-7 viikkoa. Tilaa nyt edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 14
Kustantaja: Bonnier News AB
Aloitusvuosi: 1979
Päätoimittaja: Claes Blom
Painos: 245000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 23 %
Nainen: 77 %
Ikä: 35 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Helena,
Ehdottomasti paras ja tyylikkäin alan lehti.
Rozi,
hyvä
Annelie Vilokki,
Paras sisustuslehti tällä hetkellä maailmassa. Olen ollut tilaaja joskus -70 luvulla. Sitten siirryin irtonumeron ostajaksi, kahlaten koko Aketeemisen ym. tarjonnan ja ulkomailla ollessani vastaavat. Aina olen kuitenkin palannut em. lehden lukijaksi enkä saa enää makua muihin lehtiin. Ihaninta on se, että Sköna Hemissa sisustuksissa on käytetty värejä koko nk."valkoisen kaudenkin". Valkoiset kodit eivät kerro sisustajan värisilmästä, joka on juuri minua kiinnostavaa.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D