Koti ja keittiö

Julkaisukieli suomi

4/5 (428 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 28 kesäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 30 elokuuta
10. 27 syyskuuta
11. 25 lokakuuta
12. 22 marraskuuta

Tuotekuvaus

Koti ja keittiö tilaus & tilaajalahja

Koti ja Keittiö on jokaisen kotiinsa inspiraatiota etsivän lehtivalinta! Tilaa lehti, joka on yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista sisustuslehdistä nyt meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi edullisesti ja varmistat lukupaketin täynnä uusia ihastuttavia ideoita kotiisi joka kuukausi!

Koti ja keittiö on lehti Sinulle, jonka intohimona ovat viehättävät kodit, kauniit esineet ja hyvä ruoka. Koti ja keittiö esittelee jokaisessa numerossa kodikkaita ja elegantteja suomalaiskoteja. Kiinnostava arkkitehtuuri ja erilaiset sisustustyylit ja -aikakaudet saavat runsaasti palstatilaa. Lehti innostaa ja inspiroi jo kokenuttakin sisustajaa. Lehti esittelee niin kausittain vaihtuvia sisustustrendejä, iätöntä klassista tyyliä kuin käytännöllisiä kodinratkaisuja perheen eri vaiheisiin. Koti ja keittiö -lehdestä saat myös asiantuntevia vinkkejä antiikkiesineiden ja -huonekalujen hyödyntämiseen unelmiesi kodin sisustuksessa.

Tilaa Koti ja keittiö

Koti ja keittiö tarjoaa sinulle myös jokaisen kauden maittavimmat reseptit ja viinivinkit, joilla kruunaat illallisen. Lehden testatuilla resepteillä loihdit tarjoilut juhlaan kuin juhlaan. Juhlien järjestämiseen liittyy tietysti paljon muutakin kuin vain ruoka: kattaus ja koristeet tekevät hetkestä erityisen!

Koti ja Keittiö ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Tilaa lehti jo tänään - Aina edullinen kampanjahinta löytyy meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 209000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 17 %
Nainen: 83 %
Ikä: 39 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Juha,
Ihan jees.
Marja-LIisa Katve,
Olen lehden monivuotinen tilaaja nyt vain en millään onnistu saamaan tietoja tilauksestanilehti on hyvä
Rozi,
Hyvä
Ave Wahlman,
Ihana, asiallinen lehti. Valitettavasti vaan liian paljo mainoksia tullut.
Mirja Ylikitti,
Hyvä lehti,juuri tilasin jatkoja
Katri Frilander,
Hyvä lehti!
Anja Rouhiainen,
Aivan ihana lehti,kyllä se päivä on pelastettu kun lehti putoaa postiluukusta.
Anne Lehtonen,
Tosi hyvä lehti
veli surakka,
asiallinen luettava te tiedätte laittaasen tulemaan
Kirsti Vestergård,
On ihan luettava lehti!!
heli mirjami isoniemi,
hyvä lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D