• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Shiba-Sudoku

Tuotekuvaus Shiba-Sudoku lehti

Shiba-Sudoku lehtitilaus Shiba-Sudoku on kiehtova japanilaishenkinen sudoku-uutuus, joka tarjoaa runsaan ja monipuolisen annoksen huippulaatuisia tehtäviä. Parhaat tarjoukset Shiba-Sudokusta löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Shiba-Sudokussa on 100 sivua ja jokaisessa numerossa on yli 300 sudokua. Sisällön pääpaino on helpoissa ja helpohkoissa tehtävissä. Lisäksi mukana on haastavampi osio: Shiban dilemmat. Klassisten tehtävien lisäksi mukana ovat suositut erikoissudokut sekä mielenkiintoiset kakurot. Kaikki lehden tehtävät ovat uusia ja ratkaisut löytyvät julkaisun loppuosasta.

Tilaa Shiba-Sudoku -lehti

Jokaisesta numerosta riittää ratkottavaa pidemmäksikin aikaa. Rentoudu sudokujen parissa ja jumppaa aivojasi iltojen ratoksi!

Shiba-Sudoku ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti tehtäväpaketti.Mukana bonuskilpailu, josta voi voittaa 1000 euroa!

Laita aivot töihin ja tilaa nyt Shiba-Sudoku edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Shiba-Sudoku

Shiba-Sudoku

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle