Tex Willer

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (646 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
8. 14 kesäkuuta
9. 5 heinäkuuta
10. 26 heinäkuuta
11. 16 elokuuta
12. 13 syyskuuta
13. 4 lokakuuta
14. 25 lokakuuta
15. 22 marraskuuta
16. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tex Willer lehtitilaus

Tex Willer on alkuperäisesti italialainen sarjakuvalehti, joka kuvailee Amerikan Villin lännen kulttuuria. Lehden tarinat ja henkilöhahmot ovat saaneet inspiraationsa vanhoista amerikkalaisista Villin lännen elokuvista. Tex Willer on täynnä toimintaa ja kiperiä tilanteita. Hyppää Villin lännen maailmaan ja tilaa Tex Willer -lehti nyt parhaaseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Tex on paksunahkainen ja oikeutta havitteleva ranger, joka asuu Arizonassa. Lehden tarinoissa hän puolustaa muun muassa intiaaneja rosvojen, kauppiaiden ja korruptoituneiden poliitikkojen ja pohattojen ahneudelta. Lännen lujanyrkkinen ja tarkkasihtinen legenda ratsastaa vaaroja kaihtamatta Amerikan kesyttömillä seuduilla kurittamassa konnia.

Kuusitoista kertaa vuodessa ilmestyvissä seikkailuissa ovat mukana myös Texin uskolliset ystävät Kit Carson, navajointiaani Tiikeri-Jack sekä oma poika Kit Willer. Teksasin rangerien nimissä tehokas iskupartio käy kieroja kauppamiehiä ja poliitikkoja sekä synkeitä ryöväreitä ja murhamiehiä vastaan. Heidän tielleen tulevat kelmit saavat herkästi lyijyä nahkaansa tai päätyvät peräti hornaan koksia lapiomaan.

Intiaaneja kuvaillaan Tex Willer -lehdissä monimutkaisella tavalla korostaen heidän kulttuurinsa sekä positiivisia että negatiivisia puolia. Samoin käsitellään myös amerikkalaisia viranomaisia kuten U.S. Armya, poliitikkoja, bisnesmiehiä ja sheriffejä.

Tilaa Tex Willer

Tex Willer julkaistiin ensimmäisen kerran lehden alkuperämaassa Italiassa vuonna 1948 ja Suomessa 1953. Lehteä ilmestyy 16 numeroa vuodessa. Lehden sisältö on mustavalkoinen, mikä tekee lukukokemuksesta entistä nostalgisemman.

Tilaa nyt Tex Willer itsellesi tai lahjaksi ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 16
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Aloitusvuosi: 1953


Kuka lukee lehteä?

Mies: 81 %
Nainen: 19 %
Ikä: 12 - 99 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Pertti Meriläinen ,
Meillä lukee Texiä jo neljäs sukupolvi!
otto,
Hyvä lehti, helppoa ja mukavaa luettavaa
Tero,
Kestää isältä pojalle
Rane,
Ihan paras !!!
Pekka Lipsanen,
Huippu hyvä lehti,
elias eteläniemi,
rakastan tex willeriä luin ala asteella tosi paljon juoksin kilpaa kaverini kanssa että kumpi sai paremman mutta minä aina hävisin
helena suomela,
kiva
Sakari Multala,
Olen lukenut 1/1953 alkaen kaikki ilmestyneet. Texistä on ollut paljon hupia itselle ja kotokylän pojille. Paras!
tuntematon,
Hyvä
raimo virolainen ,
ensimmäisestä pienestä liuskasta lähtien seurattu Texin seikkailuja !!! rupeisko oleen jo kohta 60 v..
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D