Garfield (Karvinen)

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (205 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 7 kesäkuuta
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Karvinen lehtitilaus

Garfield - Karvinen on maailman suosituin kissa, jonka laiskanpulskeaa filosofointia sadat miljoonat ihmiset seuraavat päivittäin sanomalehdistä. Joka kuukausi ilmestyvästä Garfield-lehdestä voit lukea paksun katti-Karvisen viime kuulumiset ja nauraa mukana. Garfield-sarjakuvalehti sisältää paljon uusia aiemmin julkaisemattomia strippejä sekä vanhempaa materiaalia. Karvinen (engl. Garfield) on Jim Davisin luoma sarjakuva, joka kertoo ruoasta ja nukkumisesta pitävästä Karvinen-kissasta, tämän isännästä Eskosta ja tyhmästä, lähes aina läähättävästä Osku-koirasta. Tämä kolmikko kokee lehdessä monenlaisia seikkailuja.

Tilaa Garfield eli Karvinen

Karvinen on mahtava lukupaketti, sillä se sisältää sarjakuvaa kannesta kanteen sekä julisteen, jossa aina kuukauden kalenteri. Lehti on mainiota luettavaa 7-99 vuotiaille. Tilaa Garfield kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi itselle tai lahjaksi. Karvinen on koko perheen suosikki!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Aloitusvuosi: 1978
Painos: 6000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 48 %
Nainen: 52 %
Ikä: 7 - 99 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Heke,
Huippuhyvä sarjis! On ollut suosikkini jo 90-luvulta lähtien :)
Siiri Paavilainen,
paras lehti ikinä
Banaani-Karvinen,
KARVINEN ON IHAN HUIPPU! TILASIN SEN PUOLEKSI VUODEKSI JA SAANU OON 2 LEHTEE:)
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D