Matmagasinet

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (868 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 7 maaliskuuta
5. 11 huhtikuuta
6. 23 toukokuuta
7. 20 kesäkuuta
8. 18 heinäkuuta
9. 15 elokuuta
10. 19 syyskuuta
11. 17 lokakuuta
12. 14 marraskuuta

Tuotekuvaus

Rakastatko seisoa keittiössä ja häärätä erilaisten raaka-aineiden parissa? Ruotsalainen Matmagasinet-lehti herättää kiinnostuksen ruuanlaittoon ja leipomiseen. Sen opastuksella teet vaikutuksen ystäviin ja perheeseen maittavilla tarjottavilla!

Jokainen lehti sisältää yli 100 reseptiä ja antaa työkalut onnistumiseen, on sitten kyse arkiruuasta tai juhlahetkien herkuista. Reseptien ainesosat koostuvat kauden parhaista raaka-aineista, jotka on helppo löytää lähikaupastasi.

Jos etsit lehteä, joka sisältää paljon käytännöllisiä ja helposti toteutettavia vinkkejä ruuanlaittoon ja leivontaan liittyen ruotsinkielellä, voimme lämpimästi suositella sinulle Matmagasinet-lehteä. Asiantuntijoiden laatimien reseptien lisäksi lehti sisältää paljon tietoa ja arvosteluja erilaisista keittiövälineistä ja kodinkoneista. Se tarjoaa myös inpiraatiota ja vinkkejä kattaukseen, tietoa viineistä ja esittelyjä erilaisista keittiöistä ympäri Ruotsin.

Reseptit nopeisiin, herkullisiin, kauniisiin ja juhlallisiin ruokiin ja leivonnaisiin antavat uutta positiivista energiaa keittiöön. Matmagasinet on lehti, jota odottaa innolla joka kuukausi saapuvaksi!

Matmagasinet ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tie Michelin-tähtiin alkaa tästä. Tilaa nyt Matmagasinet itselle tai lahjaksi ystävälle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Aller Media
Aloitusvuosi: 1997
Päätoimittaja: Maud Onnermark
Painos: 51200


Kuka lukee lehteä?

Mies: 23 %
Nainen: 77 %
Ikä: 35 - 70 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D