Allt om Vin

Julkaisukieli ruotsi

3/5 (651 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 16 kesäkuuta
8. 24 elokuuta
9. 28 syyskuuta
10. 25 lokakuuta
11. 17 marraskuuta

Tuotekuvaus

11 kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen Allt om Vin on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen nautiskelijan valinta! Tilaa Allt om Vin -lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi kampanjahintaan!

Allt om Vin on Ruotsin suurin ja kattavin viinilehti. Se opettaa sinulle kaiken tärkeän ja vähän päälle viinien jännittävästä maailmasta. Allt om Vin sopii sinulle, jolle viinit, hyvä ruoka ja kaikki muu hyvä ovat intohimo. Lehden toimitus testaa vuosittain yli 10 000 erilaista viiniä halvoista kalliisiin ja harvinaisiin viineihin. Allt om Vin on ylpeä kattavista ja syvällisistä arvosteluistaan.

Viinit ovat parhaimmillaan yhdistettynä herkulliseen ruokaan, maukkaisiin juustoihin ja sormiruokaan. Tämä lehti perehtyy tähän yksinkertaiseen, mutta monipuoliseen aihealueeseen intohimolla ja asiantuntemuksella. Lehden sivuilta löytyvät tiedot ja vinkit vievät viinien maistelun uudelle tasolle. Lehdestä löydät myös vinkkejä matkailuun parhaille viinialueille, suosituimmat viinibaarit ja sommelieerien jännittävät tarinat sekä parhaat viinitapahtumat ympäri maailman.

Palkitse itsesi tai joku muu ja lisää nautintoa elämään Allt om Vin lehtitilauksella. Tilaa Allt om Vin lehti joko omaksi iloksi tai lahjaksi puolisolle tai vaikkapa ystävälle jo tänään! Parhaat Allt om Vin -lehti tarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Bonnier News AB
Aloitusvuosi: 1994
Päätoimittaja: Ulrika Fürstenhoff
Painos: 82000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 51 %
Nainen: 49 %
Ikä: 40 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D