• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Rondo Total

Tuotekuvaus Rondo Total lehti

Tilaa Rondo Total Tilatessasi Rondo Totalin saat Rondon painetun lehden sekä kuusi CD-levyä, jotka toimitetaan lehden mukana. Lisäksi pääset nauttimaan Rondo.fi-palvelun monipuolisista ominaisuuksista, joiden avulla voit seurata ajankohtaisia kulttuuriuutisia ja tutustua mielenkiintoiseen lisämateriaaliin. Voit myös lukea painetun lehden digitaalisena versiona, joten voit uppoutua musiikin maailmaan missä ja milloin tahansa.
Rondo.fi-palvelun käyttöönotto on helppoa. Kun tilauksesi on rekisteröitynyt kustantajalle, voit rekisteröityä rondo.fi-sivustolle ja päästä nauttimaan digitaalisista palveluista. Saat täyden hyödyn Rondon tarjoamasta sisällöstä heti kun palvelut astuvat voimaan.
Kaikki Rondon tuotteet, oli kyse sitten lehdistä, radioista, verkkosisällöstä tai CD-levyistä, syntyvät intohimosta ja sydämestä. Musiikki on Rondon tekijöille elämän tärkein asia, ja tämä heijastuu jokaiseen tuotteeseen. Jokaisella Rondon työntekijällä on musiikillinen tausta, mikä takaa, että lukemasi on luotettavaa, asiantuntevaa tietoa ja heijastaa henkilökohtaista kokemusta. Rondon lehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa ja tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden valita tulevien viikkojen konserttielämyksiä. Rondon tilaajana pääset nauttimaan täysipainoisesti sekä painetusta lehdestä että kaikesta sähköisestä sisällöstä, mukaan lukien laaja sähköinen arkisto, joka avaa musiikin maailman kätesi ulottuville.
Tilaa Rondo Total ja anna musiikin viedä sinut mukanaan! Lehtikuningas.fi musiikkilehtien valikoimasta löydät jokaiselle jotain.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Rondo Total

Rondo Total

Julkaisua / vuosi: 
9
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle