Shiba-Sudoku

Julkaisukieli suomi

5/5 (1 ääni)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
2. 1 kesäkuuta
3. 1 elokuuta
4. 3 lokakuuta

Tuotekuvaus

Shiba-Sudoku lehtitilaus

Shiba-Sudoku on kiehtova japanilaishenkinen sudoku-uutuus, joka tarjoaa runsaan ja monipuolisen annoksen huippulaatuisia tehtäviä. Parhaat tarjoukset Shiba-Sudokusta löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Shiba-Sudokussa on 100 sivua ja jokaisessa numerossa on yli 300 sudokua. Sisällön pääpaino on helpoissa ja helpohkoissa tehtävissä. Lisäksi mukana on haastavampi osio: Shiban dilemmat. Klassisten tehtävien lisäksi mukana ovat suositut erikoissudokut sekä mielenkiintoiset kakurot. Kaikki lehden tehtävät ovat uusia ja ratkaisut löytyvät julkaisun loppuosasta.

Tilaa Shiba-Sudoku -lehti

Jokaisesta numerosta riittää ratkottavaa pidemmäksikin aikaa. Rentoudu sudokujen parissa ja jumppaa aivojasi iltojen ratoksi!

Shiba-Sudoku ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti tehtäväpaketti.Mukana bonuskilpailu, josta voi voittaa 1000 euroa!

Laita aivot töihin ja tilaa nyt Shiba-Sudoku edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
N. määrä sivuja/julkaisu: 100
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D