Isoäidin Ristikot

Julkaisukieli suomi

4/5 (117 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 4 heinäkuuta
5. 5 syyskuuta
6. 1 marraskuuta

Tuotekuvaus

Isoäidin Ristikot lehtitilaus

Kaipaatko tekemistä iltoihin ja haastetta aivosoluille? Oletko jo kolunnut läpi lähes kaikki markkinoilta löytyvät ristikkolehdet? Silloin voimme suositella sinulle uutta ristikkolehteä Isoäidin ristikot! Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Isoäidin Ristikot on pullollaan laadukkaita kuvaristikoita, jotka ovat juuri sopivan helppoja ja lisäksi myös hauskoja. Lehti ei sisällä kuitenkaan pelkästään kuvaristikoita, vaan joukosta voi löytää myös mielenkiintoisia erikoistehtäviä, kuten tavuristikoita.

Tilaa Isoäidin Ristikot -lehti

Jokainen numero on tuhti paketti, josta riittää ratkottavaa pidemmäksikin aikaa. Mikä sen parempi tapa rentoutua, kuin unohtaa arjen asiat ja paneutua ratkomaan ristikoita. Tehtävien vihjeet ja sanat ovat helppoja ymmärtää eivätkä liian paljon sidonnaisia nykyajan uutuustermeihin. Mikä mukavinta, tehtävistä löytyy myös päivää piristävää huumoria!

Se, mikä on erityistä Isoäidin Ristikot -lehdessä on Mummin päivänsäde -kilpailu, joka toistuu jokaisessa numerossa. Lehden ratkojat voivat lähettää lehteen kuvia muun muassa lapsenlapsistaan, ja kuvista hauskimmat pääsevät ristikoiden pääkuviksi. Niin lehdestä jää elinikäinen muisto ratkojalle.Ristikoiden palkintotehtävistä arvotaan myös riihikuivaa rahaa. Mukana myös bonuskilpailu, josta voi voittaa 1000 euroa!

Isoäidin Ristikot ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti tehtäväpaketti.

Laita aivot töihin ja tilaa nyt Isoäidin Ristikot edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D