• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Pyöräily+Triathlon

Tuotekuvaus Pyöräily+Triathlon lehti

Tilaa Pyöräily + Triathlon -lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi. Pyöräily + Triathlon ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Se on pyöräilyä ja Triathlonia harrastavien elämäntavan rakentaja.
Pyöräily+ Triathlon -lehti testaa ja esittelee parhaat pyöräily- ja triathlonvälineet asiantuntevasti ja kattavasti. Monipuolinen Pyöräily+ Triathlon kertoo aktiivisesta harjoittelusta, parhaista treenipaikoista sekä innostaa ja motivoi lukijoitaan.
Pyöräily+Triathlon on rautaisen kestävyysurheilijan tai ammattimaisen harrastajan lehti. Pyöräily+Triathlon on täydellinen treenikaveri pyöräilyä ja triathlonia harrastaville. Kiinnostavat henkilökuvat ovat keskeinen osa visuaalisesti tämän upean lehden sisältöä. Tässä lehdessä tunnetut henkilöt kertovat treenirutiineistaan ja tehokkaasta harjoittelusta. Vauhdikas lehti testaa ja esittelee uusimmat pyörät, kypärät, vaatteet sekä muut välineet ja lisävarusteet. Lehdestä löytyy myös vinkkejä tulevista kuntoilutapahtumista, huolloista ja muista palveluista. Hyppää kyytiin pyörän selkään – tämä lehti auttaa sinua oppimaan tuntemaan lajisi läpikotaisin!
Vuositilaus on neljä numeroa. Voit tilata lehden myös lahjaksi ystävällesi, jolloin lasku postitetaan sinulle ja lehti ystävällesi. Kestotilaukseen kuuluu 4 numeroa + lukuoikeus Pyöräily+Triathlonin lehtiarkistoon, Juoksija-kortti sekä Nettivalmentajan käyttöoikeus. Meiltä löydät Pyöräily+Triathlonin -lehden lisäksi monet muut harraste- ja ammattilehdet. Tilaa nyt ja tutustu!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Pyöräily+Triathlon

4
Seppo Vänttinen
Maantiepyörätestejä voisi olla laajemmin ja useammin.

Pyöräily+Triathlon

Julkaisua / vuosi: 
4
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4 (1 vote)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle