Kotipuutarha

Julkaisukieli suomi

4/5 (150 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

10. 9 lokakuuta

Tuotekuvaus

Onko oma pihasi sinulle se rakkain paikka, jossa vietät paljon vapaa-ajastasi? Oletko viherpeukalo, joka ei arasta laittaa sormia multaan? Onko erilaiset kukat ja muut kasvit kauneinta mitä tiedät? Silloin pidät varmasti Kotipuutarha-lehdestä, joka on täysin suomalainen puutarhalehti. Lehti ei keskity pelkästään kasveihin ja niiden hoitoon vaan myös ulkotiloihin ja niiden tuunaamiseen.

Pitkän talven jälkeen on ulkotiloissa ajan viettäminen yksi niistä asioista, joita odottaa innolla. Sormet alkavat syyhyämään ja mielen valtaa erilaiset ideat, jotka haluaisi panna toteutukseen. Silloin on hyvä löytää jokin inspiraation lähde ja tukea omille ajatuksille. Kotipuutarha tarjoaa parhaat niksit, jotta voit tehdä omasta pihastasi maailman parhaan paikan olla. Lehti opastaa esimerkiksi kasvien valinnassa, puutarhakasvien tuholaisten torjunnassa ja pihasuunnittelussa.

Pihassa ja sen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon niin käytännöllisyys, esteettisyys kuin taloudellisuuskin. On oleellista miettiä myös, mikä on juuri sinun pihallasi tärkeää. Kotipuutarha auttaa sinua löytämään tarvittavan inspiraation ja tarjoaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia pihallesi.

Lehden korvaamattomat neuvot saavat aikaan sen, että haluat säästää jokaisen numeron pidemmäksikin aikaa. Tiesitkö esimerkiksi milloin on paras ajankohta kastella kasvejasi? Tai mitkä kasvit menestyvät parhaiten pihasi eri kolkissa? Kotipuutarha antaa hyödyllisiä vastauksia ja neuvoja juuri muun muassa tämän kaltaisiin pohdintoihin.

Kotipuutarha ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Kotipuutarha itselle tai lahjaksi ystävälle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Puutarhaliitto ry
Aloitusvuosi: 1941
Päätoimittaja: Maija Stenman


Kuka lukee lehteä?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %


500 merkkiä jäljellä

Lasse Ekman,
Vuosien saatossa olen nauttinut lehden kanssa puutarha askarteluun ajasta! Mielenkiintoinen juttu joka pitää sisällään lukuhetkien vietossa.
Riitta,
Aikaisemmin, kun tilasin lehteä, se ilahdutti nimenomaan ammattimaisuudellaan ja korkeatasoisuudellaan. Pakkohan se on tilata taas!
Annika,
Ihanaa että lehdestä on hyvä tarjous joululahjaksi! Tilaan Kotipuutarhan aina kummitädilleni ja se on hänen lempilehtensä.
Sini,
Nautin joka lehdestä alusta loppuun. Tämä on ehdottomasti paras suomalaisista puutarhalehdistä. Hyvää tietoa ja paljon ideoita.
veikko niemelä,
erittäin hyvä
ilpo tiihonen,
muhkea paketti vehreyksiä, vihreyksiä ja punerrusta! hyvä kun on käytännön neuvoja + kukkaisestetiikkaa. Että viiniä voi viljellä Suomessakin - se oli uutta.
kirsi peltonen,
Erittäin hyvä lehti, monipuolinen.
Multakynsi,
Saamani Kasvata herkkuja -lahjaopas on aivan super! Siitä saa juuri tarvittavat ohjeet kasvimaan laittoon, mutta ei mitään yli ymmärryksen menevää. Aloittelijakin pysyy kärryillä.
Sari,
Olen samaa mieltä, että Kotipuutarha on paras ja inspiroivin lehti mitä tiedän. On täysin hintansa arvoinen!
Sanna Leinonen,
Olen lukenut monia kotimaisia ja ulkolaisia puutarhalehtia, mutta Kotipuutarhasta saan parhaat ideat omaan pihaani. On juhlapäivä, kun se ilmestyy.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D