Kotipuutarha

Julkaisukieli suomi

4/5 (298 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 22 kesäkuuta
8. 3 elokuuta
9. 7 syyskuuta
10. 5 lokakuuta

Tuotekuvaus

Kotipuutarha – Pintaa syvemmältä

Kotipuutarha-lehti on suomalaisen puutarhaharrastajan luottoystävä. Lehdestä saat inspiraatiota ja konkreettisia neuvoja puutarhanhoitoon ekologisesti ja pihaluontoa säästäen.

Kotipuutarha uudistuu maaliskuussa 2023!
Uudistuvan lehden sisältö on tarkoin mietitty palvelemaan monipuolista harrastajajoukkoa. Kotipuutarhan sivuilla pääset tutustumaan kiinnostaviin kotimaisiin puutarhoihin ja tapaamaan taitavia harrastajia, jotka jakavat parhaat vinkkinsä.

Tuoreille viherpeukaloille Kotipuutarha antaa helppoja ohjeita, joiden avulla onnistuvat siementen kylvö, taimien kasvattaminen, kasvien istuttaminen, maaperän hoito, lannoittaminen, puiden ja pensaiden leikkaaminen, sadon kasvattaminen ja korjaaminen ja monet muut puutarhan puuhat.

Keittiötarhuria ilahduttavat monipuoliset viljelyvinkit aina siementen kylvämisestä sadonkorjuuseen ja säilöntään. Kotipuutarha esittelee kauden kiinnostavimmat hyötysiemenet, antaa lajikohtaisia kasvatusohjeita sekä vinkkejä omavaraisuuden edistämiseen.

Intohimoinen harrastaja uppoutuu botaanisiin kasviesittelyihin sekä kirjoituksiin puutarhakulttuurista ja -historiasta, maisema-arkkitehtuurista ja alan kansainvälisistä ilmiöistä. Kotipuutarha opastaa myös vaativampiin kokeiluihin, kuten vaikkapa kasvien erilaisiin lisäystapoihin.

Kotipuutarhan kanssa nautit kasvun kauneudesta ja onnistut varmasti!

Lehteä täydentää monipuolinen digisisältö


Kun valitset 10 numeron kestotilauksen, saat digitunnukset Kotipuutarhan näköislehtiin sekä maaliskuusta lähtien myös uusiin, tilaajakirjautumisen takaa löytyviin nettiartikkeleihin.Vuonna 2023 Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa. Touko-kesäkuun lehti on muhkea, 100-sivuinen kaksoisnumero. Puutarhaliitto ry on julkaissut alan johtavaa harrastelehteä jo vuodesta 1941.

Tilaa nyt Kotipuutarha itselle tai lahjaksi kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla! Normaalihinnat vuonna 2023: Kestotilaus 95 €/vuosi, määräaikainen tilaus 105 €/vuosi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 9
Kustantaja: Puutarhaliitto ry
Aloitusvuosi: 1941


Kuka lukee lehteä?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %


500 merkkiä jäljellä

Lasse Ekman,
Vuosien saatossa olen nauttinut lehden kanssa puutarha askarteluun ajasta! Mielenkiintoinen juttu joka pitää sisällään lukuhetkien vietossa.
Riitta,
Aikaisemmin, kun tilasin lehteä, se ilahdutti nimenomaan ammattimaisuudellaan ja korkeatasoisuudellaan. Pakkohan se on tilata taas!
Annika,
Ihanaa että lehdestä on hyvä tarjous joululahjaksi! Tilaan Kotipuutarhan aina kummitädilleni ja se on hänen lempilehtensä.
Sini,
Nautin joka lehdestä alusta loppuun. Tämä on ehdottomasti paras suomalaisista puutarhalehdistä. Hyvää tietoa ja paljon ideoita.
veikko niemelä,
erittäin hyvä
ilpo tiihonen,
muhkea paketti vehreyksiä, vihreyksiä ja punerrusta! hyvä kun on käytännön neuvoja + kukkaisestetiikkaa. Että viiniä voi viljellä Suomessakin - se oli uutta.
kirsi peltonen,
Erittäin hyvä lehti, monipuolinen.
Multakynsi,
Saamani Kasvata herkkuja -lahjaopas on aivan super! Siitä saa juuri tarvittavat ohjeet kasvimaan laittoon, mutta ei mitään yli ymmärryksen menevää. Aloittelijakin pysyy kärryillä.
Sari,
Olen samaa mieltä, että Kotipuutarha on paras ja inspiroivin lehti mitä tiedän. On täysin hintansa arvoinen!
Sanna Leinonen,
Olen lukenut monia kotimaisia ja ulkolaisia puutarhalehtia, mutta Kotipuutarhasta saan parhaat ideat omaan pihaani. On juhlapäivä, kun se ilmestyy.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D