Otavamedian parhaat tarjoukset

Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Käytä lahjaopasta ja löydä täydellinen lahja!

Näytä ehdotukset

Otavamedian lehdet ja tilaajalahjat edullisesti

Valikoimassamme on useimmista Otavamedian lehdistä myös määräaikainen tilausvaihtoehto, joka päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Otavamedian lehdet ovat usein saatavilla upein kampanjahinnoin osoitteesta lehtikuningas.fi - löydät meiltä edulliset tarjoukset muun muassa Anna, Seura, Suomen Kuvalehti, Koululainen ja Tekniikan Maailma -lehdistä. Moniin Otavamedian kestotilauksiin kuuluu myös digilehti tai digipalvelu, jotka ovat aina käytettävissa netissä. Yleensä luettavana on myös lehden digiarkisto eli aiemmin ilmestyneitä lehtiä. Löydät aina tiedon digilehden tai -palvelun kuulumisesta tilaukseen tarjoustiedoista. Digipalveluista löydät lisäksi myös paljon muuta lehteen liittyvää sisältöä viimeisimmän lehden ja digiarkiston lisäksi. Otavamedian kestotilausvaihtoehdot ovat aina edullisempia kuin määräaikaiset tilausvaihtoehdot ja sisältävät usein upean tilaajalahjan.

Otavamedia DIGI-tili

Otavamedia-tili
Digipalveluun kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun.
Otavamedia-tili koostuu sähköpostiosoitteesta ja valitsemastasi salasanasta, joilla kirjaudutaan Otavamedian sivustoille ja verkkopalveluihin. Luotuasi Otavamedia-tilin, voit käyttää kaikkia Otavamedian palveluja yhdellä ja samalla käyttäjätunnuksella. Otavamedia-tilin kautta voit myös tarkastella omia tietojasi.

Toimi näin:
1. Luo itsellesi Otavamedia-tili osoitteessa https://otavamedia.fi/rekisteroidy/
2. Saat sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vielä aktivoida Otavamedia-tilisi.
3. Luotuasi Otavamedia-tilin, voit kirjautua Otavamedian verkkopalveluluihin. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.fi:ssä. Digilehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen. Kun olet luonut Otavamedia-tilin, voit kirjautua haluaamasi palveluun


Otavamedia tietoisku
Tältä sivulta löydät samalle sivulle koottuna kaikki Otavamedian lehdet. Tarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat säännöllisesti.


Tilaa
Valikoimassamme on 22 Otavamedian lehteä: Alibi, Anna, Deko, ERÄ, Hymy, Kanava, Kippari, Kotiliesi, Kotiliesi Käsityö, Kotilääkäri, Koululainen, Maalla, Metsästys ja Kalastus, Parnasso, Seura, Seura Superristikot, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, TM rakennusmaailma, Vauhdin maailma, Vene ja Viva. Näistä vaihtoehdoista löytyy mieluinen lehti lähes kenelle tahansa!

Yleisaikakauslehdet
Otavamedian yleisaikakauslehtiä ovat Viva, Seura, Hymy ja Suomen Kuvalehti, jotka pitävät lukijansa ajan tasalla tämän päivän ilmiöistä ja asioista. Näiden lehtien avulla tiedät mistä kahvipöydissä puhutaan ja pysyt muutenkin ajan hermoilla!

Naistenlehdet
Tähän lehtikategoriaan lasketaan mukaan Kotilääkäri, Kotiliesi ja Anna. Nämä lehdet ovat erinomainen lahjaidea syntymäpäivänä, äitienpäivänä, naistenpäivänä, ystävänpäivänä tai jouluna. Ilahduta äitiä, vaimoa, tyttöystävää, tytärtä, isoäitiä, tätiä tai vaikka naapuria!

Harrastelehdet
Harrastelehtien laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Vene, Vauhdin Maailma, TM rakennusmaailma, Metsästys ja Kalastus, Maalla, Kotiliesi Käsityö, Kippari, Erä, Deko ja Tekniikan Maailma antavat uutta tietoa lukijoilleen säännöllisesti. Paljon varuste ja välinetietoa kausien ja vuodenaikojen mukaisesti.

Erikoislehdet
Seura SuperRistikot, Parnasso, Kanava ja Alibi paneutuvat mielenkiintoisiin aihealueisiin, joista et voi lukea muualta.

Nuorten-ja lastenlehdet
Koululainen ilahduttaa perheen pienimpiä kuukausittain. Mitä sinun lapsesi lukevat?

Tilauksen peruminen
Meillä ei ole pääsyä kustantajien järjestelmiin, minkä vuoksi emme valitettavasti pysty tätä kautta perumaan tilaustanne. Kestotilauksen voi perua suoraan Otavamedialle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@otavamedia.fi tai soittamalla numeroon (09) 156 665. Kestotilauksen peruminen on helppoa! Jos kuitenkin haluat vain tietyn jakson jotain lehteä suosittelemme määräaikaisia tarjousvaihtoehtoja.

Otavamedia on yksi Suomen perinteisimmistä kustantamoista. Otavamedia on kustantanut lehtiä jo vuodesta 1934 ja nykyään se tuottaa myös verkkopalveluita. Werner Söderström ja kirjakustantamo Otava ovat yhtiön perustajat. Otavamedia, joka nykyään kuuluu Otava-konserniin, on Suomen kolmanneksi suurin kustantaja. Otavamedian arvoja ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Vahvasti suomalainen Otavamedia on onnistunut sukupolvien ajan kustantamaan suomalaisille mielenkiintoista luettavaa ja säilyttämään hyvän suhteen lukijoidensa kanssa. Otavamedia on onnistunut yhdistämään perinteet ja nykyajan. Muutos media-alalla ei ole muodostunut ongelmaksi, vaan Otavamedia on onnistunut muuntautumaan tarpeen vaatiessa.

Otavamedian lehdet tavoittavat puolet suomalaisista. Laaja valikoima erilaisia lehtiä takaa mielenkiintoisia ja ennen kaikkea monipuolisia lukuhetkiä! Myynnissä Lehtikuninkaalla on tällä hetkellä 22 erilaista lehteä. Monet brändeistä ovat saavuttaneet kunnioitettavan iän, sillä esimerkiksi Suomen Kuvalehti on jo yli 100-vuotias ja Kotiliesi lähes 100-vuotias.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D