Gloria

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (106 ääntä)

Tuotekuvaus

Gloria on tyylikkäille ja arkielämän ylellisyydestä nauttiville naisille suunnattu lehti. Tilaa edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus.

Gloria -lehti on ainoa laatuaan Suomessa. Sen globaali ja laadukas sisältö ilahduttaa lukijoitaan kuukausittain. Luksusta ei tämän lehden sivuilla pelätä vain vaalitaan ja arvostetaan.

Toistuvia aihealueita ovat muoti, kauneus, ihmiset, koti, matka, hyvinvointi ja mielenkiintoiset keskustelut. Mielenkiintoiset ja inspiroivat henkilöjutut, kattavat kulttuurijutut, herkulliset ruokaohjeet ja henkeäsalpaavan matkakertomukset vievät lukijan mennessään. Gloria ilmestyy kerran kuukaudessa, mutta tarjoaa lukijalleen lukemista ja viihdettä koko kuukaudeksi aina seuraavan numeron ilmestymiseen asti.

Gloria mukailee vuodenaikoja ja käsittelee mm. kevätmuotia, must have -hankintoja, kauneusluksusta, tuoteuutuuksia, juhlamuotia, kesämuotia, uima-asuja, hyvinvointia, tapahtumia, ihmisiä, takkeja, hiusmuotia, lahjaideoita.

Lähes legendaarisen maineen saanut Gloria on täynnä asennetta. Positiivista elämänasennetta ja elämäniloa. Tämä lehti taistelee arjen harmautta ja ankeutta vastaan. Reilu satatuhatta suomalaista naista kuukaudessa ei voi olla väärässä. Gloria on tyylikäs lehti tyylikkäille naisille.

Gloria paneutuu hieman myös liike-elämään ja ajankohtaisiin ilmiöihin. Esimerkiksi, että kuinka voit tehdä töitä aurinkorannalla. Lue Gloriasta, että missä ammateissa tämä onnistuu. Keskustelu on värikästä ja kansainvälistä. Blogit, horoskooppi ja mielenkiintoiset artikkelet takaavat viihdyttäviä lukuhetkiä.

Gloria on täydellinen lahja urbaanille ja itsevarmalle naiselle. Glorian lukijat ovat ihania, fiksuja, uteliaita ja asioista perillä olevia hyvätuloisia naisia. Gloria tarjoaa lukijoilleen myös pääsyn erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin, kuten Gloria Fashion Show. Tilaa Gloria itselle tai lahjaksi ja nauti arjen luksuksesta!

Tilaus on helppo tehdä osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 33056


Kuka lukee lehteä?

Mies: 11 %
Nainen: 89 %
Ikä: 40 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Katri,
Viimeksi tuli kotiin kymmenkuntavuotta sitten. Silloinkin liikaa mainoksia ja muotikuvia. Tämän lehden tilaa näyttämisen haluiset naiset, koska lehti tunnetaan luksustuotteiden esittelemisestä, joihin ei ole kaikilla varaa. ;)
Kestotilaaja,
Ei mikään teinien lehti, vaan hyvin koulutettujen (tai ainakin taloudellisesti hyvin pärjänneiden) aikuisten naisten lehti. Muuttunut hieman uuden päätoimittajan myötä, mutta sisältää edelleen kulttuuria ja muotia, unohtamatta mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja vahvoista ja sinnikkäistä naisista!
Tuula Haikonen,
Uusimman numeron kansilehden nainen on kammottava esimerkki nuorille naisille! Miten voidaan tämän näköinen, anorektikkoinen, aivan kuin kuoleman kasvojen näköiseksi ehostettu nainen laittaa lehden kanteen. Olen järkyttynyt, jos tämä on muotia, niin ainakin isoäitinä toivon että lapsenlapseni eivät
Glorian pettynyt,
Lehden taso on tippunut reippaasti päätäomittajan vaihduttua Mainoksia aivan liikaa viime numerossa esim 15 ensimmäistä sivua mainoksia, sen jälkeen joka toinen. Miele kiintoiset artikkelit jääneet pois. Muoti varten löytyy jo Elle lehti. Mitään sanomaton nykyään.
Pirkko Latva,
Lehdestä on tullut ulkoisesti "komea" mutta sisällöllisesti tyhjä. N. puolet sivuista on mainoksia, muotikuvat niin "taiteellisia, että niistä ei saa selvää.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D