• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Tuotekuvaus Mikrobitti Bundle lehti

Kännykät, tietokoneet ja muut tietotekniset laitteet ja palvelut. Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja kaikkeen siihen liittyvästä? Silloin voimme lämpimästi suositella sinulle Mikrobitti-lehteä!
Mikrobitti keskittyy puhtaasti mutta laajasti juuri tietotekniikan jännittävään maailmaan. Lehti arvostelee, testaa ja uutisoi. Mikrobitti käsittelee niin hardwarea, softaa, nettipalveluja kuin muutakin tietotekniikkaan liittyvää.
Lehti auttaa sinua saamaan kaiken irti laitteistasi ja tekemään viisaita ratkaisuja tietotekniikkahankintoihisi liittyen. Lehdestä saat tukea hankintapäätöksiisi asiantuntevien neuvojen avulla.
Kun markkinoilta löytyy useita samankaltaisia tuotteita, ei kuluttajan aina ole helppo tietää mikä sopisi juuri hänelle tai missä hinta-laatusuhde on kohdillaan. Mikrobitti testaa ja arvostelee markkinoiden uusimmat laitteet ja sovellukset puolestasi, jotta sinun olisi helpompi tehdä hankintoja.
Haluatko vinkkejä esimerkiksi tehokkaan mutta pienen ja kevyen kannettavan tietokoneen ostoon? Tai onko suunnitteilla kenties uuden tulostimen hankinta, ja haluat tietää minkälainen tulostin sopisi parhaiten käyttötarkoitukseesi? Tietotekniikka kehittyy päivä päivältä ja uusia laitteita saapuu markkinoille jatkuvasti. Mikrobitti pysyy näistä ajan tasalla. Se testaa ja vertailee laitteiden erilaisia ominaisuuksia ja kokonaisuuksia, kertoo missä kehitys on tällä hetkellä ja mihin suuntaan se on matkalla.
Nopea kehitys ei tuo mukanaan ainoastaan positiivisia ilmiöitä, vaan myös erilaiset haittaohjelmat ja virukset lisääntyvät. Mikrobitti pysyy kartalla myös ajankohtaisimmista uhista ja negatiivisista ilmiöistä tietotekniikan maailmassa.
Kaikki Mikrobitin julkaisemat uutiset ovat mielenkiintoisia ja kirjoitettu laadukkaasti ja asiantuntevasti.
Mikrobitti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
Tilaa nyt Mikrobitti kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Mikrobitti Bundle

4
Jukka
Lehti on kyllä hyvä, mutta tilaus tolkuttoman kallis. Kestotilaus on kalliimpi kuin irtonumeroiden ostaminen.

Mikrobitti Bundle

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4 (1 vote)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle