Riista

Julkaisukieli suomi

4/5 (176 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
10. 9 joulukuuta

Tuotekuvaus

RIISTA on korkealuokkainen, 100% metsaästykseen keskittyvä lehti. Tilaa Riista -lehti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Riista käsittelee suomalaista metsästystä laajasti hirvijahdista supin loukutukseen. Sivuilla näkyy kaikki kotimainen metsästys. Jokaisessa numerossa on laajoja metsästysartikkeleita, runsaasti ase- ja varuste-esittelyjä, sekä testejä. Riista onkin Pohjolan johtava metsästysaseiden ja varusteiden testaaja. Testaajilla on kymmenien vuosien kokemus varusteiden testaamisesta, Riistan toimittajat ovat asiantuntevia aktiivimetsästäjiä, joiden kokemukset tulevat eri puolilta Suomea, sekä ulkomaisista jahdeista. Lehdessä on vähintään 84 sivua ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Riista on suomalaisen metsästyksen asialla, haluamme vaalia ainutlaatuista suomalaista eräperinnettä.

Tilaa Riista -lehti itselle tai lahjaksi edulliseen kampanjahintaan.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Outdoor Media Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Veikko Sillstén,
Te olette kehittäneet erittäin hyvän metsästysaiheita tarjoavan aikauslehden. Ulkomailla tapahtuvaa metsästystä varten metsästyssanastoa, 3:lla kielellä.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D