Retki

Julkaisukieli suomi

4/5 (256 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa suosittu Retki -lehti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Retki-lehteä ilmestyy 10 numeroa vuodessa (9 lehteä, 1 tuplanumero) ja se on tilattavissa sekä määräaikaisena, että kestotilauksena.

Retki -lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti. Retki inspiroi viihtymään luonnossa. Lehdessä riittää luettavaa kaikille luonnossa kulkijoille mukaan lukien patikoijat, hiihtäjät, pyöräilijät, kiipeilijät, retkiluistelijat, lumikenkäilijät, melojat ja kaikki muut seikkailijat. Retki -lehti esittelee ulkoilun kiinnostavimmat tarinat, matkakohteet, ihmiset, varusteet ja tapahtumat. Lehdessä on myös paljon hyödyllisiä varusteiden huoltovinkkejä. Varustetestit puolestaan ohjaavat toimivien ja kestävien vaatteiden ja välineiden pariin. Tyypillinen retkilehden lukija on aktiivinen ulkoilun ja muun liikunnan harrastaja, joka on kiinnostunut retkeilyn uusimmista varusteista ja on valmis kokeilemaan uusia lajeja sekä matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla mielenkiintoisiin retkeilykohteisiin.

Varustetesteissä mm. kaasukeittimet, talvimakuupussit, tunturisukset, vaelluskengät, vaellusteltat, vaellusrinkat, kumisaappaat, avotulimajoitteet ja muut retkeilyn oleelliset varusteet.

Retki kehittää suomalaista retkeilykulttuuria yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa. Lehti tuo yhteen luontoharrastajat, varustevalmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät, matkailuyrittäjät ja viranomaistahot.

Retki -lehden tilaaminen on helppoa! Tilaa edullisesti itselle tai lahjaksi Lehtikuninkaalta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Outdoor Media Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Eija,
Asiaa ja inspiraatiota!
Sini,
Erinomainen lehti!
Leo,
Hyödyllinen lehti.
Ilpo,
Asiallinen lehti.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D