Allt om Resor

Julkaisukieli ruotsi

3.5/5 (283 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa Allt om Resor kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tämä vie sinut maailmanympärysmatkalle 12 kertaa vuodessa. Tilaa nyt ja inspiroidu!

Allt om Resor on oikea valinta sinulle, joka podet matkakuumetta ympäri vuoden. Jokainen numero sisältää inspiraatiota, vinkkejä ja kauniita kuvia kohteista ympäri maailmaa. Allt om Resor kokoaa yhteen aurinkomatkat, kylpylämatkat ja parhaat viikonloppureissut kaupungeissa. Kohdeoppaat ja hyvin kirjoitetut raportit takaavat, että tiedät kaiken oleellisen ja vähän päälle seuraavasta matkakohteestasi. Kauneimmat rannat, suosituimmat kaupungit, parhaat hotellit ja ostokset sekä kiehtovimmat maat ja muut kohteet yksien kansien välissä. Allt om Resor on jokaisen matkailijan valinta ja vaikka olisitkin vasta haaveiluasteella tämä lehti ei jätä ketään kylmäksi vaan inspiroi ihanilla kuvillaan ja johdattaa sinut haavematkalle.

Tilaa Allt om Resor lehti joko omaksi iloksi tai lahjaksi puolisolle tai vaikkapa ystävälle jo tänään! Parhaat Allt om Resor-lehti tarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Expressen
Aloitusvuosi: 1998
Päätoimittaja: Niklas Sessler


Kuka lukee lehteä?

Mies: 37 %
Nainen: 63 %
Ikä: 35 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D