Hevoshullu

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (1280 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
12. 7 kesäkuuta
13. 21 kesäkuuta
1415. 5 heinäkuuta
16. 2 elokuuta
1718. 16 elokuuta
19. 13 syyskuuta
20. 27 syyskuuta
2122. 11 lokakuuta
23. 8 marraskuuta
24. 22 marraskuuta
2526. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Hevoshullu lehtitilaus

Harrastaako lapsesi ratsastusta? Käykö hän tallilla hoitamassa hevosia? Tai kenties hän on vain kiinnostunut hevosista ja kaikesta niihin liittyvästä? Siinä tapauksessa olet löytänyt mainion lahjan hänelle, Hevoshullu-lehden tilauksen! Hevoshullu on lehti jokaiselle hevosista kiinnostuneelle, noin 7-14-vuotiaalle lapselle ja nuorelle.

Ei ole väliä käykö lapsi säännöllisesti ratsastustunneilla vai onko hänellä suurena haaveena päästä joskus hyppäämään hevosen selkään ja paijaamaan sitä. Hevoshullu-lehti tarjoaa ajankohtaista asiaa erilaisista hevosroduista ja niiden hoidosta ja käsittelystä, ratsastuksesta ja hevosalan ammateista sekä varusteista.

Lukijoiden omilta palstoilta voi löytää mielenkiintoisia juttuja ja muiden lukijoiden vangitsevia tarinoita sekä kysymyksiä, joita lapsi itsekin ehkä on pohdiskellut.

Tilaa Hevoshullu

Lehdessä olevat lukuisat ihanat kuvat hevosista saavat jokaisen heppahullun silmät kiiltämään! Jokaisessa numerossa on mukana lisäksi pientä puuhaa sekä jännittäviä ja hauskoja sarjakuvia, kuten muun muassa kaikkien rakastama Polle. Joidenkin numeroiden mukana tulee myös hevosjulisteita!

Lehti sisältää siis niin faktatietoa kaikesta hevosiin liittyvästä kuin myös viihdyttävää luettavaa ja katseltavaa. Se on lehti, jonka lapsi haluaa säästää pidempäänkin ja johon halutaan palata aina uudelleen ja uudelleen. Hevoshullu-lehden tilaus on lahja, jonka lapsi tulee muistamaan vanhempanakin!

Hevoshullu-lehteä ilmestyy kaikkiaan 26 numeroa vuodessa. Lehti ilmestyy 19 kertaa vuodessa, joista 7 on erityispaksuja tuplanumeroita.

Yllätä lapsi ja tilaa nyt Hevoshullu lahjaksi kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Hevoshullu on virallinen Nenäpäivän kumppanimme. Lahjoitamme jokaisesta kampanja-aikana tehdystä tilauksesta yhden euron Nenäpäivä-keräykseen.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 26
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Aloitusvuosi: 1972
Painos: 10000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 7 - 14 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Venla 11.v,
Hevoshullu on ihan super! En kyllä ratsasta, mutta hepat on vaan niin ihanii! Aluksi pohdin tän lehden ja Koululaisen välillä, saan valita toisen joululahjaksi... mutta varmaan valitsen tän, ilmestyy useammiinkin!
Kaisla,
Ihan paras heppalehti ikinä! Sain synttärilahjaks ja ootan aina tulen palavasti seuraavaa numeroa, ja olenkin aina keskiviikkona ensimmäisenä hakemassa postia.
Kaisla ,
Ihan paras lehti, mitä oon ikinä lukenut!! Kiitos ihan hirveesti näille toimittajille, jotka jaksaa toimittaa/tehdä lempi lehteäni!!!!
Pirjo,
Kiva lehti,olen tilannut lehden veljenpojan tyttärelle. Hän tykkää Hevoshullu-lehdestä tosi paljon
siiri leinonen,
tosi hyvä tää hevoshullu lehti tykkään hirveesti täsä lehdestä ja milloin tulee uusi hevoshullu
jonna,
hevonenhullulehti on kanssatosihyvälehti
jonna,
hevosetovatkauniita
Keppariharrastaja,
Hevoshullu on mielestäni todella hyvä lehti, parasta ovat mielestäni sarjakuvat, (Etenkin polle ja muut Lena Furbergin sarjikset) novellit, reportaasit, ja ylipäätään kaikki joka on kansien välissä. :) Lehdessä on paljon tietoaa hevosista, sekin on plussaa.
Mira,
Mahtava lehti
Zanzku,
Oon ennen tilannu villivarsaa mut nyt ku se loppu ni alan tilaa Hevoshullua. Oon lukenu näitä kirjastossa ja en malta oottaa jo ekaa numeroa joka tulee heti tammikuun alussa <3 Lena on paras piirtäjä c::
olivia,
Hevoshullu on PARAS. Oon heppahullu ja harrastan hevosten hoitoo ja ratsastusta. Kiitti että teette tätä lehteä älkää ikinä lopettako sen tekemistä??
pollefani,
Tää lehti on vaa PARAS ja etenkii POLLE!!!
Olivia,
Ja Lena oot PARAS HEVOSHULLUN PIIRTÄJÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):) kukaan ei vois tylsistyä näihin!!!!!!!!!!!!!!!!
Olivia,
Heppahullu on PARAS!!!!!!!!!!! Mutta haluaisin enemmän kirjekavereita. Ja kaikki sarjikset on PARHAITA JA POLLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
esa lampinen,
poikanin tyttö tykää tästä lehdestä
Olivia.T,
Heppahullun on niin paras! Ja polle on IHANA! Kaikkien mielestä varmasti polle on ihana,
Hevoshullu,
Jos luen jotaa lehtee, nii hevoshulluu! oikeesti se on niiiin paras! uskokaa! Kannattaa lukee!! siis se on ihan ykkönen! sitä lehtee ei voita kukaa!
polle123,
ootan innola numeroa ei oo vielä tullu :)
heppafani,
parasl lehti ikinä ja polle on paras!! =) = )
omppu :),
Polle on iha paras! Samoin Lena!!;)
MadeLove,
Polle RULEEE!! Lena, oot paras piirtäjä jota tunnen tässä maailmassa!!:)
Heppahullu,
hevoshullu on hana lehti niinku hepatki
PulleaPolle,
Polle on toosiiii söpö ja sarjikset hauskoja ja muutkin Lenan sarjikset! Mun mielestä hevoshullu ei enää jotenki oo niin hyvä ku muutama vuosi sitte... En kyllä tilausta lopettaisi !!!! Ja terkkuja Pollelle! <3
SuskiNennu,
Hevoshullu on ihana oikeesti <3 <3 <3Ja Polle on hassu :DMut oon samaa mieltä massenkaa et saisko joskus jotai lahjojakii? :(:
Jansku,
Hevoshullu on niin paras lehti <3 tykkään siitä toosi paljon! Minun lemmari sarjis on Polle !!!
jenni komulainen,
ihana lehti!!!!! PALJON ON LUKEMISTAAAAA. Ja polle on söpöööö
marski,
Ihana lehti,etenkin"polle! Oon tilaamas jo toista erää.
hytteli ,
Hör Polle on paras eiks niin
hevos fani<3<3,
ihan best LEHTI<3<3<3<3
Pörriäinen,
Hevoshullu on tosi hyvä lehti!Kantsii tilata jos ei jo tilaa! Terkkuja Pollelle!
santta123,
hevoshullu on hyvä lehti!
hévoshullufani,
hevoshullu on kiva ja hyvää viihdettä villi varsahuono koska se on tyylsää ooteko lukenu jos ette kanataa lukee
heppafani,
hevoshullu lehti on paras siä ilman en pystyisi elää ja polle varsinkin
Laura,
Hevoshullu on maailmanparas ?
PonyGirl,
Hevoshullu on hyvä lehti ja monipuolinen. Paljon tietoa hevosista. Hevosen omistajalle hyvä tai ratsastusta harrastavalle tai talleilla käyvä tyttö. Jos et yhtään tiedä hevosista tai et ratsasta tai jotain sitten kannattaa siirtyä johonkin muuhun lehteen (:
Milla,
HevosHullu on ihan paras lehti siinä oon huumorii ja polle on ihana! ja siinä on paljon tietoo hepoista kannattaa tilata varsinkin hevosten ystävät!
emppu,
Ihana lehti! Paljon tietoa hepoista, ja niiden hoidosta. Sarjiksetkin on tosi hyviä. Varsinkin Polle, Maailman Monin Poni! :)
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D