Fillari

Julkaisukieli suomi

4/5 (97 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 14 kesäkuuta
4. 30 elokuuta
5. 18 lokakuuta
6. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Lehtikuningas.fi valikoimasta löydät laajan valikoiman pyöräily- ja muita harrastelehtiä. Fillari on Suomen johtava pyöräilymedia. Painettu lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja tavoittaa yli 20 000 aktiivista lukijaa. Lehti on luettavissa digitaalisena näköisversiona ja mobiililaitteiden Fillari-sovelluksesta, joista löytyvät myös aiemmat numerot vuodesta 2007 alkaen. Näköislehdet ovat kestotilaajien vapaassa käytössä ja muidenkin tilattavissa ja ostettavissa.

Fillari-lehdestä löydät mm. ostajan oppaan, asiaa työmatkapyöräilystä, kesän pyöräilytapahtumat, pyöräilyn trendit sekä uudet tuotteet, pyörämatkailu kotimaassa ja ulkomailla sekä talven harjoittelun ja välineet. Fillari on todella monipuolinen pyöräilijän oma infopaketti.

Tilaa Fillari-lehti itsellesi tai pyöräilystä kiinnostuneelle ystävälle lahjaksi. Meiltä löydät sekä kestotilauksen, että määräaikaisen tilausvaihtoehdon. Voit maksaa lehden suoraan verkkosivuillamme ja lehti toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen. Helppoa ja nopeaa! Tee tilaus Fillari-lehdestä kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: 100rpm Media Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Petteri Lyytikäinen,
Fatbikeharrastajan unelmalehti
Fakir,
5 star
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D