• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Koneviesti digilehti

Tuotekuvaus Koneviesti digilehti lehti

Koneviesti on vuonna 1952 perustettu maa-, metsätalouden ja maarakennuksen parissa työskentelevien oma lehti. Nimensä mukaisesti lehti keskittyy maa – ja metsätalouskoneisiin, maarakennuskoneisiin, yhdyskuntatekniikkaan ja maastoajoneuvoihin. Koneviesti digilehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Koneviesti on tekninen ammattilehti.

Tilaa nyt Koneviesti kauttamme diginä! Digitilaus on normaalisti luettavissasi noin 0-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Erilaisten koneiden lisäksi Koneviesti kirjoittaa myös ajankohtaisista tapahtumista, konealan uutisista ja messutapahtumista. Pääosassa ovat kuitenkin koneet ja niiden vertailutestit sekä koeajot. Tekniikan kehitystä esitellään testien, koeajojen ja uutuusesittelyiden avulla. Markkinoiden parhaimmisto esitellään kattavasti ja ammattitaitoisesti. Maatalouskoneiden lisäksi esitellään moottorikelkat, mönkijät, maasto ja hälytysajoneuvot sekä muitakin harraste – ja työvälineitä.

Koneviesti on rakenteeltaan monipuolinen ja kattava. Vakiopalstoihin kuuluu uutiset, vertailut ja tapahtumat sekä maatalouskoneiden historiasta kertova Koneklassikot – osio. Koneklassikot osio ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja osiossa esitellään vanhempia, mutta edelleen työkäytössä olevia työnkoneita aina vuosituhannen vaihteen valmistusvuosiin saakka. Lisäksi Koneviestissä on huolto ja korjaus osio, joka antaa käytännön vinkkejä maatalouskoneiden korjaamiseen kotioloissa. Koneviestin mukana ilmestyy myös BioEnergia–osio 5 kertaa vuodessa.

Tilaa Koneviesti digilehti Lehtikuninkaan kautta edulliseen tarjoushintaan!

Koneviestin kustantaja Viestimedia Oy vastaa lehden jakelusta ja laskutuksesta. Heidät tavoittaa numerosta 020-413 22 77 ja sähköpostilla [email protected].

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Koneviesti digilehti

Koneviesti digilehti

Julkaisua / vuosi: 
18
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.7 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Digitilaus
  3 kuukautta:
  29,70
  (-19%)
  * Kestotilaus
 • Digitilaus
  3 kuukautta:
  32,70
  (-18%)
  * Määräaikainen
 • Digitilaus
  12 kuukautta:
  118,80
  (-19%)
  * Kestotilaus

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle