• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Hiihto

Tuotekuvaus Hiihto lehti

Hiihto on Suomen ainoa maastohiihtoon erikoistunut lehti. Hiihto-lehti on suunnattu hiihdon aktiiviharrastajille, joille hiihto on elämäntapa. Hiihto-lehdestä hiihtoharrastajat löytävät vinkkejä harjoitteluun ja hiihtotekniikan hiomiseen. Lehti kannustaa tavoitteelliseen ja monipuoliseen harjoitteluun ympäri vuoden. Hiihtoharrastus ei nimittäin rajoitu vain lumiseen vuodenaikaan, vaan hiihtokuntoa voi ylläpitää monipuolisella harjoittelulla myös kesäisin. Hiihto-lehdestä löytyy motivoivia harjoitusohjelmia, joiden avulla treenirytmiä on helppo ylläpitää koko vuoden.
Lehti tarjoaa tuoretta tutkimustietoa aktiiviurheilijan terveydestä, ravitsemuksesta ja lihashuollosta. Hiihto-lehden vinkeillä selviää, miten oikein suunniteltu lihaskuntoharjoittelu parantaa hiihtotekniikkaa ja kehon liikkuvuutta. Lehdestä löytyy myös neuvoja rasitusvammojen ennaltaehkäiyyn ja hoitoon. Optimaalisen hiihtosuoritukseen tarvitaan tietenkin oikeanlainen tankkaus ja nesteytys. Hiihto-lehti tarjoaa ravintovinkit parhaaseen suoritukseen ja tehokkaaseen palautumiseen.
Hiihto-lehdestä löytyy myös ajankohtaisin tieto lajin uutuusvälineistä ja varusteista. Hiihto-lehti testaa markkinoille tuodut uudet välineet, varusteet ja vaatteet ja arvioi niiden ominaisuudet erilaisissa olosuhteissa. Hiihto-lehden testeissä selviää, millä pito- ja luistovoiteilla ja -nesteillä sukset kannattaa voidella. Lehdestä löytyy myös arvokkaita vinkkejä välineiden oikeanlaiseen säilyttämiseen, jotta ne pysyvät parhaassa terässä mahdollisimman pitkään. Lisäksi Hiihto-lehti tiedottaa hiihtotapahtumista ja -matkoista, jotta saat kaiken irti hiihtokaudesta!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hiihto

Hiihto

Julkaisua / vuosi: 
5
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle