• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Hevosmaailma

Tuotekuvaus Hevosmaailma lehti

Hevoset lähellä sydäntäsi? Haluatko pysyä ajan tasalla hevosmaailman tuoreimmista uutisista? Harrastatko ratsastusta tai unelmoitko omasta hevosesta? Oletko hevosalan ammattilainen? Silloin suosittelemme lämpimästi Hevosmaailma-lehteä!

Hevosmaailma-lehti kattaa laajasti hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja hoidon, varusteet, turvallisuuden, ratsastuksen ja kilpailut. Hevosen hoito on vastuullista, ja ravinnon, liikunnan sekä turkin ja ihon hoidon tulee olla huolellisesti harkittua. Hevosmaailma tarjoaa asiantuntevaa ohjausta näissä kaikissa osa-alueissa.

Turvallisuus on avainasemassa ratsastuksessa ja hevosten käsittelyssä. Hevosmaailma tarjoaa arvokkaita neuvoja talliturvallisuudesta ja oikeiden varusteiden hankinnasta. Lehti myös kattaa hevosten koulutuksen, ratsastustekniikan ja sairauksiin liittyvät aiheet tuoreimpien uutisten ja hyödyllisen tiedon kera.

Hevosmaailma-lehti kertoo tarinoita hevosten hankinnasta, eri hevosroduista ja niiden ominaisuuksista sekä ajankohtaisista tapahtumista ja kilpailuista. Se tarjoaa mielenkiintoista luettavaa ratsastuksen harrastajille, raviharrastelijoille ja ammattilaisille.

Tilaajana saat Hevosmaailma-lehden postilaatikkoosi kuusi kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa niin arvokasta sisältöä, että se halutaan säilyttää pidempäänkin. Liity hevosten jännittävään maailmaan ja syvennä tietojasi!

Tilaa nyt Hevosmaailma edulliseen kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hevosmaailma

0
polle.lovetus<3
tää lehti on ihan PRO!!!!!!

Hevosmaailma

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4.3 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 nroa:
  47,00
  (-18%)
  * Kestotilaus
 • 6 nroa:
  54,00
  (-5%)
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle