Hevosurheilu verkkopalvelu

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (13 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa Hevosurheilu verkkopalvelu


Uutiset toimitetaan uunituoreina ja voit itse valita milloin luet uutiset. Hevosurheilu on media, joka ilmestyy paperisena kerran viikossa ja verkossa joka päivä.

Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Verkkopalvelussa on myös lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin. Hevosurheilun ratsastustilaajia palvelevat runsaat ja monipuoliset sivut, jotka keskittyvät ratsastusuutisiin, puheenaiheisiin ja lähikuviin. Neuvonta-artikkelit kiinnostavat hevosihmisiä lajista riippumatta. Niissä käsitellään asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä. Tilaukseen kuuluu myös kerran viikossa keskiviikkoisin ilmestyvä näköislehti.

Kestotilaajana saat maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston, joka sisältää monipuolisia hakumahdollisuuksia. Arkisto sisältää noin 110 000 sivua luettavaa vuodesta 1924 alkaen. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk.

Verkkouutisia, lehtiarkistoa sekä näköislehteä pääset lukemaan, kun rekisteröidyt ja luot omat Hevosurheilu-tunnukset verkkosivuilla. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.

Hevosurheilun verkkopalvelun uutisvirta päivittyy jatkuvasti ja sitä seuraamalla pysyt aina ajan tasalla! Tilaa Hevosurheilu verkkopalvelu ja muut tuotteet kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Suomen Hevosurheilulehti Oy
Aloitusvuosi: 1924
Päätoimittaja: Tero-Mikko Talaslahti


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 15 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D