Hevosurheilu + 7-oikein

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (8 ääntä)

Tuotekuvaus

Ota kaikki irti Suomen hevorurheilusta - Tilaa Hevosurheilu ja 7 Oikein yhdistelmätilaus

Sisältää printtilehdet, Hevosurheilu verkkolehden, näköislehde ja Hevosurheilu lehtiarkiston. Osassa tarjouksista myös jalostuskuvasto kaupan päälle.

Tilaa Hevosurheilu -lehtiHevosurheilu kertoo lähes 100 vuoden kokemuksella monipuolisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt. Lehti kannetaan kotiin keskiviikkoisin.

Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Lehdessä on myös lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin. Hevosurheilun ratsastustilaajia palvelevat runsaat ja monipuoliset sivut, jotka keskittyvät ratsastusuutisiin, puheenaiheisiin ja lähikuviin. Neuvonta-artikkelit kiinnostavat hevosihmisiä lajista riippumatta. Niissä käsitellään asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä. Lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa.

Hevosurheilun verkkopalvelun uutisvirta päivittyy jatkuvasti ja sitä seuraamalla pysyt aina ajan tasalla. Tilaukseen kuuluu myös näköislehti.

Kestotilaajana saat maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston, joka sisältää monipuolisia hakumahdollisuuksia. Arkisto sisältää noin 110 000 sivua luettavaa vuodesta 1924 alkaen. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk.

Verkkouutisia, lehtiarkistoa sekä näköislehteä pääset lukemaan, kun rekisteröidyt ja luot omat Hevosurheilu-tunnukset. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.

Hevosurheilu-lehti on loistavaa ajanvietettä sekä ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tiedonlähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville! Tilaa Hevosurheilu ja muut lehdet kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Tilaa 7 oikein -lehtiPelaajan paras työkalupakki!

7 oikein, alan ainoa pelilehti sisältää Suomen kaikkien totoravien käsiohjelmatiedot lähtökohtaisine vihjeineen, tallikommentteja ja vihjesysteemit kaikkiin T-peleihin, Duoon ja Troikkiin. Lehdessä on myös Veikkauksen pohjoismaisten pelikohteiden lähtölistoja. Lisäksi lehdessä on edellisen viikon ravien raportit.

Kun tilaat 7 oikein -lehden, saat kaikkien Suomen ravien käsiohjelmat ja vihjeet yksissä kansissa. Lehti ilmestyy joka viikko keskiviikkoisin, 52 kertaa vuodessa. Uutena palveluna on pelilistat Ruotsin raveihin keskiviikosta sunnuntaihin. Tilaukseen kuuluu näköislehti.

Tilaukset, jotka on tehty maanantaina ennen kello 12 alkavat saman viikon numerosta. Näköislehteä pääset lukemaan, kun rekisteröidyt ja luot omat Hevosurheilu-tunnukset. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.

7 oikein -lehteä toimitetaan yli 30 vuoden asiantuntevalla ja vankalla kokemuksella, tervetuloa mukaan! Tilaa 7 oikein -lehti ja muut tuotteet kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 104
Kustantaja: Suomen Hevosurheilulehti Oy
Päätoimittaja: Tero-Mikko Talaslahti


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 150 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D