Äitienpäivä - 10 mielenkiintoista faktaa

onsdag 02 maj, 2018 @ 13:50
0
äitienpäivä_fun_facts


Tiesitkö tämän äitienpäivästä? 10 mielenkiintoista faktaa

1. Tänä vuonna on äitienpäivän 100-vuotisjuhla Suomessa. Perinne alkoi vuonna 1918. Äitienpäivän juhlinta rantautui maailmalta Suomeen paljon nopeammin kuin mikään muu juhlapyhä.

2. Suurimmassa osassa kielistä sana äiti alkaa M-kirjaimella. Esimerkkinä englanninkielinen Mother. Suomi kuuluu totta kai niihin erittäin harvoihin kieliin, joissa näin ei ole.

3. Nuorin äiti koskaan oli vain 5-vuotias. Lapsi syntyi vuonna 1939 Perussa. Äiti selvisi synnytyksestä ja lapsi kasvatettiin hänen veljenään. Lapsen isä ei koskaan selvinnyt.

4. Vanhin synnyttäjä koskaan oli 65-vuotias intialainen nainen. Syntynyt lapsi oli hänen esikoisensa.

5. Suurin määrä koskaan kerralla syntyneitä lapsia on kahdeksan.

6. Lyhyin aika sisarusten syntymän välillä on 208 päivää. Raskaus kestää keskimäärin 280 päivää.

7. Pisin aika sisarusten syntymien välillä on 41 vuotta ja 185 päivää.

8. Äitienpäivää vietetään yleisesti toukokuun toisena sunnuntaina, mutta esimerkiksi Ruotsissa vasta kaksi viikkoa myöhemmin. Tarina kertoo, että syynä tähän ovat luonnosta löytyvät kukat. Mitä pidemmälle toukokuu ehtii, sitä kauniimman kimpun äidille saa koottua.

9. Kaikista maailman vuoden aikana ostettavista kukkakimpuista puolet ostetaan äitienpäivän aikaan.

10. Tyypillisimmät lahjat ovat kukkia, kortteja, ravintolaillallisia, koruja, lahjakortteja, kirjoja, lehtiä, kodinkoneita ja kauneushoitoja.

Parhaat lahjat äidille löydät täältä
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Millainen sinun äitisi on?

fredag 27 april, 2018 @ 16:31
0
Äitienpäivä


Äitejä on varmasti yhtä monenlaisia kuin kukkia kedolla, mutta yksi asia on varma: jokaisen äiti on yleensä se paras äiti! Listasimme joitakin syitä siihen, miksi äidit ovat niin mahtavia:

1. Äiti on kasvattanut sinut syntymästäsi saakka ja
jatkaa sitä edelleen.

2. Äiti on kuunnellut kitinääsi milloin mistäkin lapsesta
saakka, eikä vieläkään ole jättänyt sinua

3. Äiti jaksaa aina tsempata, silloinkin kun ehkä itse
ajattelet ettei siihen olisi aihetta

4. Äiti huolehtii ja haluaa vain parastasi

5. Äidin laittama ruoka on aina maukasta!

Koska äitejä on monenlaisia, on meillä myös valikoimassa monenlaisia lehtiä äidille lahjaksi. Olemme koonneet kaikki parhaat äitienpäivälahjaideat tänne. Valitse juuri sinun äidillesi sopiva lahja!


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Ikuisuuskysymys - mitä lahjaksi äidille?

onsdag 25 april, 2018 @ 12:49
0
äitienpäivä lehtikuningas


Äitienpäivä lähestyy! Näitä lehtiä annettiin eniten äitienpäivälahjaksi viime vuonna. Mikä on sinun äitisi suosikkilehti?

1. Oma Aika
2. Anna
3. Seura
4. Me Naiset
5. Viva
6. Kotivinkki
7. Viherpiha
8. ET-Lehti
9. Koti ja keittiö
10. Maalla
11. Kauneimmat Käsityöt
12. Kodin Kuvalehti
13. Seiska
14. Tieteen Kuvalehti
15. Eeva
16. Iisakin Ristikot
17. Matin Helpot Ristikot
18. FIT
19. Leivotaan
20. Kotiliesi

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna tulee 100 vuotta täyteen äitienpäivän juhlintaa, sillä perinne alkoi vuonna 1918 Suomessa. Perinteisesti äitienpäivää juhlitaan hemmottelemalla äitiä heti aamusta alkaen aamupalalla, lahjoilla ja omalla ajalla. Lapset askartelevat äidille usein kortteja. Äitienpäivänä juhlitaan oman äidin lisäksi myös isoäitejä, anoppeja ja muita kasvattajia. Tänä vuonna äitienpäivä on 13. toukokuuta. Millaisia äitienpäiväperinteitä teillä on? Kommentoi alle ja voita lehtitilaus lahjaksi äidille.

äitienpäivä

äitienpäivälahja

Tykkää ja jaa
lehtikuningas alennuskoodiJaamme sivustollamme olevat lehdet kahteen kategoriaan. Ensimmäinen kategoria on ns. ennakkomaksettavat lehdet, jotka me laskutamme suoraan sivustollamme Klarna-laskulla, verkkopankissa tai pankki- ja luottokorteilla. Toinen vaihtoehto on kustanjalasku eli kustantaja lähettää paperisen laskun kotiisi.

Me voimme antaa alennuksen vain niistä lehdistä, joiden laskutus menee meidän kauttamme. Me saamme kaikki sivustollamme olevat tarjoukset suoraan kustantajilta ja me emme voi vaikuttaa hintoihin muuten kuin omilla alennuskoodeillamme.
Miksi sitten kaikkien lehtien laskutus ei mene Lehtikuninkaan kautta? Syitä on monia. Jotkut kustantajat haluavat hoitaa laskutuksen itse, toisilla tilausjärjestelmä ei taivu siihen, että tilaukset toimitetaan meiltä kustantajalle valmiiksi maksettuina.

Tavoite kuitenkin on, että lähitulevaisuudessa kaikkien lehtien laskutus menee meidän kauttamme ja me voimme tarjota ylimääräisä alennuksia kaikkiin lehtitarjouksiin. Suurin osa lehtitilauksista on jo valmiiksi alennettu vähintään puoleen hintaan, mutta haluamme tarjoa asiakkaillamme vieläkin parempia alennuksia. Tällä hetkellä voimme antaa lisäalennuksen noin 80% sivustollamme myytävistä lehdistä. Mikä tarkoittaa siis noin 800 lehteä. Etenkin uutiskirjeissämme on usein eksklusiivisia alennuskoodeja, joita ei löydy muualta.

Olemme listanneet kaikki lehdet, joihin alennuskoodin voi hyödyntää tälle kampanjasivulle: Lehtikuninkaan alennuskoodi

Psst. Alennuskoodilla BLOGI4 saat -10% lisäalennuksen jo alennetuista hinnoista toukokuun loppuun saakka.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

ET-lehti - vihdoinkin määräaikaisena!

tisdag 17 april, 2018 @ 17:30
0
23.4. käynnistyy ainutlaatuinen tv-kampanja ET-lehdestä. Onko lehti jo tuttu sinulle?

Yleensä ET-lehdestä on ollut tarjolla vain kestotilauksia mutta nyt vihdoinkin tämän kampanjan aikana voit tilata sen myös tarjoushintaan määräaikaisena! Tiedämme, että tätä on moni odottanut. Ensi viikosta lähtien kampanjamme mahdollistaa siis ET-lehden tilauksen esimerkiksi lahjaksi ilman, että sen peruutuksesta pitää huolehtia.

ET-blogi_lehdet


ET-lehteä voisi kuvailla kolmella sanalla: Aito, inspiroiva ja rohkaiseva. Et-lehti on suunnattu varttuneemmalle aikuiselle. Vaikka suurin osa lehden lukijoista onkin naisia, riittää mielenkiintoista luettavaa molemmille sukupuolille. Lehti kannustaa löytämään omia harrastuksia ruuhkavuosien jälkeen, inspiroi hyvinvointiin, terveyteen, kauneudenhoitoon ja muotiin liittyen sekä antaa vinkkejä esimerkiksi matkustelusta ja ajankohtaisista kulttuuritapahtumista.

Alla olemme luetelleet viiden seuraavaksi julkaistavan ET-lehden pääteemat:

Nro 9 (25.4.) Suuri matkailunumero! Matkojen lisäksi tästä numerosta saat vinkkejä juhlajuomiin, erilaisiin asumismuotoihin ja kosmetiikkaan liittyen. Sisältää myös ristikkopaketin.

Nro 10 (9.5.) Tässä numerossa keskustellaan kirjoista ja lukemisesta. Kevät on täällä ja myös vaatekaappi kaipaa päivitystä. Lisäksi käsiteltävinä aiheina ovat perintö, herkkuaamiaiset ja remontointi.

Nro 11 (23.5.) Hiukset kuntoon kesäksi! Tässä lehdessä käsitellään kesäisiä aiheita, kuten kotimaassa matkailua ja aurinkolaseja. Myös hyvinvointi on keskeisessä roolissa.

Nro 12 (6.6.) Tässä numerossa teemana on grillaus sekä pihan ja mökin kunnostus. Keskustelun aiheina ovat myös eläke ja ihonhoito.

Nro 13 (20.6.) Puhutaan rakkaudesta! Tästä lehdestä saat myös parhaat vinkit juhannusherkkuihin, kehon ja mielen hyvinvointiin ja Tallinnan matkaan.

Pidä silmällä ET-lehden tilaussivua ja tartu ennennäkemättömään tarjoukseen tilata ET-lehti määräaikaisena!
Tykkää ja jaa

Tilaajalahjat

fredag 13 april, 2018 @ 17:00
0
Monille lehtitilaajille on tärkeää, että tilaukseen kuuluva tilaajalahja ovat mieleinen. Mikäs sen mukavampaa, kuin saada lehtien lisäksi vielä jokin kaunis tai hyödyllinen tavara, varsinkin jos itse lehdet ovat tulossa lahjaksi. Yhä useammin tilaajalahjaksi voi valita myös lisälehtiä, mikä onkin osoittautunut pidetyksi vaihtoehdoksi asiakkaidemme keskuudessa. Tavallisesti tilaajalahjat lähetetään aina laskutusosoitteeseen, mutta lahjatilauksissa lisälehtien ollessa tilaajalahjana lehden saajan tilauskausi pidentyy.

Lahjoja

Lehtikuninkaan tarjouksista löytyy satoja erilaisia tilaajalahjoja, jotka vaihtelevat säännöllisesti. Saamme kaikki tarjouksemme aina suoraan lehtien kustantajilta, joten myös se, mitä tilaajalahjoja tarjouksiin kuuluu riippuu siitä, mitä kustantajat niihin tarjoavat.

Joissakin lehdissä näkyy harvemmin tilaajalahjoja kuin toisissa. Meillä on usein myös lyhyempiä tilaajalahjakampanjoita lehtiin, joihin ei tavallisesti kuulu tilaajalahjoja. Kannattaa siis olla tarkkana ja lukea uutiskirjeemme, joissa ilmoitamme muun muassa tällaisista kampanjoista!

kahvia_lehti

Tilaajalahjoista ja niiden toimituksesta vastaa lehden kustantaja. Jos sinulla on kysyttävää niihin liittyen, suosittelemme aina olemaan yhteydessä suoraan kyseisen lehden kustantajan asiakaspalveluun.

Kaikki lehdet, joista löytyy tilaajalahjallisia tarjouksia löydät täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
Oletko miettinyt uusien Bluetooth-kuulokkeiden tai esimerkiksi kotiteatterijärjestelmän hankintaa, mutta sen oikean löytäminen elektroniikka-viidakossa tuntuu mahdottomalta?

elektroniikka


AVPlus on lehti jokaiselle, joka haluaa tutustua markkinoiden uusimpiin tuotteisiin ja tietää, mitkä niistä sopivat omiin tarkoituksiin parhaiten. Lehti esittelee, testaa ja vertailee tuotteita erityisesti viihde- ja kulutuselektroniikan saralla. AVPlus on aina ajan tasalla siitä, mitä elektroniikka-maailmassa on meneillään! Löydät lehdestä laitteita kaikista hintaluokista ja pystyt tekemään viisaampia ostopäätöksiä lehden avulla!

kuulokkeet

Lehden tiukoissa testeissä laitetaan vastakkain niin halvempia kuin kalliita vaihtoehtoja ja otetaan perin pohjin selvää siitä, takaako hinta laadun. Mitkä sovellukset ovat pätevimmät esimerkiksi kuvien käsittelyyn suoraan älypuhelimessa? Tämäkin selviää AVPlussasta! Lehti perustettiin vuonna 2017 ja on jo noussut lukijoiden suosioon asiallisen ja kuluttajaystävällisen sisältönsä ansiosta.

AVPlus on lehti sopii kaikille elektroniikasta kiinnostuneille ja tyydyttää taatusti tiedonnälän! Kun tilaat lehden nyt vuodeksi, saat vielä 2 lisänumeroa kaupan päälle eli yhteensä 10 lehteä! Löydät tarjoukset täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D