Mitä suomi lukee?

onsdag 16 januari, 2019 @ 15:06
0
suositut lehdet


Viime vuoden suosituimmat lehdet on listattu alle. Mukana on klassikoita ja uusia lehtiä, kuten Onni Pupunen ja Napero. Tilasitko sinä jonkun näistä lehdistä viime vuonna?

1. Hevoshullu
2. Anna
3. Tieteen Kuvalehti
4. Seiska
5. Tieteen Kuvalehti Historia
6. Seura
7. Aku Ankka
8. Koti ja keittiö
9. Alibi
10. Koululainen
11. Maaseudun Tulevaisuus
12. Kotiliesi
13. Antiikki & Design
14. Oma Aika
15. FIT
16. Katso
17. Tekniikan Maailma
18. Napero
19. Kunto Plus
20. Onni Pupunen

Kaikki suosituimmat lehdet löydät täältä: suositut lehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Vuoden 2019 liikuntatrendit

fredag 11 januari, 2019 @ 11:09
0
Mitkä treenimuodot ovat pinnalla vuonna 2019? Mitkä ovat tämän vuoden liikuntatrendit? Aloita vuosi treenaaten, inspiroidu uusista lajeista ja pääset kesäkuntoon kuin huomaamatta innostavan uuden treenin parissa!

1. Kotijumppa
Aika on kortilla, eikä salille huvita mennä töiden jälkeen. Tämä on monille tuttu tunne nykypäivänä. Sen vuoksi ei olekaan vaikea uskoa, että kotona tehtävä treeni on yksi nousevista trendeistä vuonna 2019. Kotona voi helposti treenata YouTube-videon avustuksella tai itsekseen vaikka kuminauhan tai käsipainojen avulla. Kekseliäs tekee vaikka mopinvarresta treenivälineen keppijumppaa varten!

Treeni


2. HIIT eli kovatehoinen intervallitreeni
HIIT on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ja pitää pintansa suosikkitreenimuotojen joukossa myös vuonna 2019. Se on yksi trendikkäistä aikaa säästävistä treenimuodoista: HIITin tarkoituksena on tehdä treeni täysillä tehoilla lyhyessä ajassa. Vartin HIIT-treenistä voi saada saman hyödyn kuin tunnin lenkistä!

Jooga


3. Mindfulness ja henkinen hyvinvointi
Vuoden 2019 ennustetaan olevan se vuosi, jolloin mindfulnessia ja muita henkisestä hyvinvoinnista huoltapitäviä lajeja aletaan pitää hyvinvoinnille yhtä tärkeinä kuin fyysisiä lajeja. Kehosta ja mielestä huolehtiminen kokonaisuutena mietityttää yhä useampia ja meditaatio, jooga ja muut rauhalliset lajit antavat vastapainoa arjen kiireelle ja voimalajeille.

Pääset tarkastelemaan liikunta- ja treenilehtien valikoimaamme tästä!
Tykkää ja jaa

Joulun 2018 suosituimmat lahjat

torsdag 20 december, 2018 @ 11:13
0
alle 20 euroa


Joulun 2018 suosituimmat lahjat

1. Hevoshullu
2. Tieteen Kuvalehti
3. Aku Ankka (printti + digi)
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Seiska
6. Koululainen
7. Seura
8. Koti ja keittiö
9. Maaseudun Tulevaisuus
10. Tekniikan Maailma
11. Goal SUOMI
12. Matin Helpot Ristikot
13. Anna
14. ET-Lehti (printti + digi)
15. LEGO NINJAGO
16. Pets SUOMI
17. Prinsessa
18. TOPModel
19. Oma Aika
20. Systeri

Tilaa viime hetken joululahjat täältä: joulun toivelahjat
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Viime hetken joululahjat

måndag 17 december, 2018 @ 11:37
0
mitä joululahjaksi


Enää 7. päivää jouluun! Onko sinulla vielä lahjat hankkimatta? Tässä listattuna 2018 suosituimmat joululahjat. Ehdit tilata joululahjat meiltä vielä aattona ja tulostaa kortin pukinkonttiin. Tilauksen tekemiseen menee vain muutama minuuttia ja se onnistuu myös kännykällä.

TOP 10

1. Anna
2. Seura
3. Kotiliesi
4. Tieteen Kuvalehti
5. Hevoshullu
6. Aku Ankka (printti + digi)
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Kotipuutarha
9. Seiska
10. SF Anytime

Kaikki jouluvinkit löydät täältä: joululahjaideat
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Mitä joululahjaksi?

onsdag 12 december, 2018 @ 11:11
0
mitä joululahjaksi


Mitä joululahjaksi naiselle, miehelle tai lapselle – hänelle, jolla on jo kaikkea? Lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa saajaansa vielä pitkään joulun jälkeen. Aina kun lehti tipahtaa postiluukusta se muistuttaa sinusta. Meiltä löytyy eri pituisia tilausjaksoja ja voit siis valita haluatko tehdä vuositilauksen vai lyhyemmän tilauksen. Suurin osa joululahjatarjouksista on määräaikaisia eli ne päättyvät automaattisesti tarjouskauden loppuun. Tarjousten yläpuolella on erikseen maininta kestotilaus, jos tarjous ei ole määräaikainen.

On myös hyvä tietää, että saat tilaajalahjan aina itsellesi, kun tilaat lahjaksi. Kaikki tilaajalahjat lähetetään lehden maksajan osoitteeseen. Satojen lehtien valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Paras joululahja on henkilökohtainen ja siksi kannattaakin valita lehti lahjan saajan iän, sukupuolen tai kiinnostuksen kohteiden mukaan. Olemme listanneet kaikki joululahjaideat ja joululahjavinkit sivustollemme ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään lahjan valinnassa. Meillä on myös lahjaopas, joka auttaa joululahjan valinnassa.

Kaikki joululahjatilaukset alkavat vasta joulun jälkeen ilmestyvistä numeroista, eli ehdit tilata ja tulostaa kortin pukinkonttiin vielä aattona. Tai voit hankkia lahjat myös aaton jälkeen välipäivinä, jos olet unohtanut hankkia joululahjan jollekin sukulaiselle tai ystävälle. Tilauksen tekemiseen menee vain pari minuuttia.

Pssst. Koodilla: JOULULAHJA saat SF Anytime vuokraelokuvan kaupan päälle! Tarjous on voimassa 24.12 saakka.

Täydellinen lahja sohvaperunalle elokuvien ystävälle. Arvokoodien etuna on, että voit vuokrata elokuvia tavanomaista edullisemmin ja ne on helppo maksaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa ostaaksesi arvokoodeja tai katsoaksesi uutuuselokuvia.
Tykkää ja jaa

Joululahjaideat miehelle

tisdag 11 december, 2018 @ 17:58
0
joululahjat miehelleEtsitkö hauskaa ja kohtuuhintaista joululahjaa miehelle? Me olemme keränneet yhteen kaikki vinkit edullisista lehdistä, jotka sopivat erityisen hyvin joululahjaksi miehelle. Antaessasi lehtitilauksen lahjaksi varmistat, että hän saa joululahjan, joka antaa iloa vielä pitkään joulun jälkeen. Satojen lehtien valikoimasta voit valita joululahjan sinun elämäsi miehen kiinnostuksen kohteiden mukaan. Meiltä löydät lehdet kaikenikäisille pojille ja miehille. Voit halutessasi tilata lahjat poikaystävälle tai aviomiehelle, appiukolle, pojalle ja naapurin sedälle samasta paikasta kerralla! Helppoa, edullista ja nopeaa vai mitä?

Miesten toivelahjat 2018 TOP 15

1. Tieteen Kuvalehti
2. Aku Ankka
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Seura
5. Tekniikan Maailma
6. Alibi
7. Matin Helpot Ristikot
8. Oma Aika
9. Goal SUOMI
10. Auto Bild Suomi
11. Tiede
12. Retki
13. Maaseudun Tulevaisuus
14. Suomen Kuvalehti
15. Tee itse

Kaikki joululahjaideat: joululahjavinkit miehelle


joululahjatTykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaideat lapselle

fredag 07 december, 2018 @ 15:20
0
Joulukuusi_ja_lapsi


Rakastan lahjojen antamista. Mikään ei tunnu paremmalta kuin se, kun tietää että hankittu lahja tulee varmasti ilahduttamaan sen saajaa. Minusta tuntuu kuitenkin usein siltä, että varsinkin tuttavieni lapsilta löytyy jo kaiken maailman lelut ja vempeleet. Mitä siis hankkia heille mieleenpainuvaksi lahjaksi?

Tämä ajatus iski taas nyt joulun alla, kun pitäisi keksiä joululahja siskoni tyttärelle. Hänen toivelistaltaan löytyi jos jonkinmoisia leluja, jotka olisi toki helppo vain vaikka tilata netistä. Loppujen lopuksi päädyin siihen, että haluan antaa hänelle jotain, josta on iloa pidempäänkin kuin ne pari ensimmäistä viikkoa jouluaaton jälkeen - sen jälkeen useimmilla leluilla kun on tapana päätyä unohduksiin sinne lelulaatikon pohjalle.

paketit


Sain kuitenkin inspiraatiota lahjaan juurikin hänen leluistaan. Hän rakastaa TV:stä tuttua Paw Patrol (Ryhmä Hau) -sarjaa ja omistaa siitä useita leluhahmoja ja hahmojen ajoneuvoja. Mikäs siis täydellisempi lahja kuin kokonaisen vuoden kestävä tilaus Paw Patrol -lehteä! Se on lahja, joka mahdollistaa hyppäämisen Ryhmä Hau -maailmaan aina uudestaan ja uudestaan sekä samalla kehittää lapsen aivoja ja ruokkii luovuutta.

Top 10 lehtilahjat lapselle:

1. Aku Ankka
2. Hevoshullu
3. Koululainen
4. Lego Ninjago
5. Napero
6. Onni Pupunen
7. Pets SUOMI
8. TOPModel
9. Systeri
10. Prinsessa

Mistä lehdestä sinun tai tuttavasi lapsi pitäisi?

Jouluisin terveisin,

Roosa

Täältä löydät lisää joululahjavinkkejä lapselle.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D