Äitienpäivälahjaidea: Viinilehti

keskiviikko 06 toukokuuta, 2020 @ 10.02
0

viini


Lahjaidea viinistä ja hyvästä ruuasta nauttivalle äidille

viinilehti


Viinilehti on viininystävän ykköslehti – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspiraatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä! Viinilehti sisältää runsaasti suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä. Lehti uudistui vuonna 2019 ja sisältää innostavaa asiaa viineistä, viinimatkoista, ruoasta ja kiinnostavista ihmisistä sekä ilmiöistä. Viinilehti pitää sisällään muun muuassa seuraavia teemoja tänä vuonna:


Nro 5–6: Runsas kesänumero. Grillaus. Vuoden hanaviinit valitaan. Kotimaan matkailu. Kesän herkullisimmat viinit, oluet ja siiderit. Rapukauden vinkit.

Nro 7: Maistuvat satokauden vegeherkut. Syksyn kiinnostavimmat uutuudet. Viinimailla Espanjassa.

Nro 8: Uuden maailman viinit ja ruoat. Vuoden valko- ja punaviinifinalistit esitellään. Riistaviinit.

Nro 9: Viini Wine Awards -gaalanumero. Vuoden valko- ja punaviinivoittajat. Pikkujouluherkut. Viinimailla Italiassa. Juustot. Laivayhtiöiden viinitarjonta.

Nro 10: Joulunajan herkullisimmat ruoat, viinit ja oluet. Parhaat juhlakuohuvat.


viinilehti äiti


Tilaa nyt itselle tai äidille lahjaksi mielenkiintoinen Viinilehti upealla äitienpäivätarjouksella 2 nroa 9,90 € ja säästät 62% - saat myös kaupan päälle kesän käytännöllisimmän hamam-pyyhkeen, joka kulkee kätevästi matkassa ja kuivuu hetkessä. Lisäksi tilaukseen kuuluu digilehden lukuoikeus ja lehtiarkisto, löydät tästä lisätietoa lehden tuotesivulta.

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D