Tilaajalahjat

tiistai 23 heinäkuuta, 2019 @ 14.46
0
tilaajalahjatMiksi lehtien kylkiäisenä on tilaajalahjoja?
Jotkut kustantajat lisäävät lehtitilauksiin tilaajalahjoja, jotka katsotaan kestotilauksiin kuuluvina etuina. Määräaikaisissa lehtitilauksissa on harvemmin tilaajalahjoja, mutta joskus myös niissäkin. Esimerkiksi Otavamedialla on tilaajalahjoja myös määräaikaisissa tarjouksissa, mutta laadukkaimmat ja arvokkaimmat tilaajalahjat löytyvät kestotilauksista.

Mitä tilaajalahjoja Lehtikuninkaalla on?
Meillä ei varsinaisesti ole omia tilaajalahjoja, ellei satunnaisia Lehtikortti, Bookbeat tai SF Anytime arvokoodi kampanjoita lasketa mukaan. Lehtien kustantajat päättävät tilaajalahjoista ja eri lehdillä on erilaiset tilaajalahjat. Tällä hetkellä valikoimassa on esimerkiksi design tuotteita, vaatteita ja asusteita, koruja ja käyttötavaraa. Tilaajalahjoja ei voi vaihtaa lehdestä tai tarjouksesta toiseen. Lehtitilauksissa on myös yhä enemmän lisäkuukausia vaihtoehtona tavaran sijaan.

Milloin tilaajalahja saapuu?

Tilaajalahja saapuu yleensä muutaman viikon sisällä tilauksen maksamisesta ensimmäisen lehden vastaanottamisen jälkeen. Kustantaja vastaa sekä lehden, että tilaajalahjan lähetyksestä.

Kenelle tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahja toimitetaan aina laskutusosoitteeseen lehden maksajalle, vaikka kyseessä olisi lahjatilaus.

Kaikki tilaajalahjalliset tarjoukset löydät täältä: Ajankohtaiset tilaajalahjat


Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D