Retki on Suomen johtava ulkoilu-lehti!

tiistai 04 kesäkuuta, 2019 @ 10.33
0
Rakastatko ulkoilua ja luonnossa liikkumista? Siinä tapauksessa Retki on lehti sinulle! Suomen johtava ulkoilu-lehti pureutuu kaikkiin mahdollisiin ulkoilulajeihin kuten patikoimiseen, hiihtoon ja pyöräilyyn. Lehdestä löytyy runsaasti ideoita ja inspiraatiota uusiin seikkailuihin ulkoilmassa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Voit syventyä omaan lajiisi lehden kanssa tai löytyy jonkin uuden, innostavan lajin, jota kokeilla. Retki-lehdestä löytyy varustetestejä, jotta voit varustautua paremmin seuraavalle reissullesi. Myös kiinnostavat tarinat ja matkakohteet pääsevät esittelyyn lehden sivuilla. Retki kerää yhteen alan asiantuntijoita ja lehteä tuottavatkin ammattilaiset, joilla on runsaasti retkeilykokemusta. Heidän vinkeillään voikin turvallisin mielen lähteä retkelle, koska olitpa sitten suuntaamassa lyhyelle patikointikierrokselle tai pidemmälle vaellukselle, auttaa lehti sinua selviytymään kaikista olosuhteista!

Retki-lehden tarjoukset löydät täältä.

retki
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D