Mitä isänpäivälahjaksi?

maanantai 06 marraskuuta, 2017 @ 10.58
0
isänpäivä lahja


Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina. Suomessa isänpäivää on vietetty 1970-luvulta lähtien. Isänpäivä on siis melko uusi juhlinnan aihe, koska äitienpäivää on vietetty jo vuodesta 1918 lähtien. Perinteisesti isänpäivänä isää hemmotellaan hyvällä ruualla, lahjoilla, korteilla ja yhdessä ololla.

"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, jota moni kysyy isänpäivän aikoihin. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella isällä on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden.

Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy jokaiselle isälle oikea lehti. Lehtitilaus on erinomainen isänpäivälahja, koska se ilahduttaa isää joka kerta kun lehti tipahtaa postiluukusta. Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea. Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä tai iltapäiväkahvia juodessa. Kokosimme alle isänpäivälahjavinkkejä ja ideoita.

Isänpäivälahjojen top 10

1. Tieteestä kiinnostuneelle isälle: Tieteen Kuvalehti
2. Sarjakuvista kiinnostuneelle isälle: Aku Ankka
3. Historiasta kiinnostuneelle isälle: Tieteen Kuvalehti Historia
4. Ajankohtaisista asioista kiinnostuneelle isälle: Suomen Kuvalehti
5. Hyvinvoinnista kiinnostuneelle isälle: Oma Aika
6. Tekniikasta kiinnostuneelle isälle: Tekniikan Maailma
7. Ulkoilusta kiinnostuneelle isälle: Erä
8. Autoista kiinnostuneelle isälle: V8
9. Urheilusta kiinnostuneelle isälle: Elmo
10. Remontoinnista ja nikkaroinnista kiinnostuneelle isälle: Tee Itse


Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D