Lehtien tilaaminen ulkomailta - tämä sinun pitää tietää

tiistai 17 lokakuuta, 2017 @ 17.51
0

ulkomaiset lehtitilaukset lehtitilaus ulkomainen l


Valikoimastamme löytyy suuri joukko mielenkiintoisia ulkomaisia lehtiä eri aihealueisiin liittyen. Ulkomaisten lehtien tilaus vaikuttaa päälle päin aivan samanlaiselta kuin kotimaistenkin lehtien tilaus, mutta prosessi eroaa kuitenkin jonkin verran ja tilauksien toimitusajat ovat pidempiä. Kokosimme alle asioita ja parhaat vinkit, jotka on hyvä ottaa huomioon ulkomaisia lehtiä Lehtikuninkaan kautta tilattaessa:

1. Ulkomainen lehtitilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin! Uskokaa tai älkää, monet ulkomaiset kustantajat käyttävät maksujen välityksessä vielä postitse toimitettavia shekkejä. Lisäksi lehtien osoitetarrat painetaan jopa kolme kuukautta ennen jokaisen numeron ilmestymistä, joten kustantajilla tulee olla tieto asiakaskunnasta jo erittäin hyvissä ajoin jokaista numeroa varten. Nämä ovat pääsyitä sille, miksi ulkomaisten lehtitilausten alkamiseen kuluu valitettavan pitkä aika, tavallisesti n. 6-17 viikkoa (poikkeuksena venäläiset lehdet jotka alkavat jo n. 1-3 viikon sisään). Kun tilaus on alkanut rullaa se kuitenkin säännöllisesti.

Väheneekö tilaukseeni kuuluva lehtimäärä, kun tilaus alkaa vasta myöhemmin?

Vastaus on ei. Tilauskausi alkaa ensimmäisestä asiakkaalle toimitetusta numerosta, alkaa tilaus sitten kolmen viikon tai neljän kuukauden kuluttua tilauksen teosta.

2. Useimmissa ulkomaisissa lehdissä maksutapoina on ns. ennakkomaksutavat, eli kortti/verkkopankkimaksu tai Klarna-lasku. Ulkomaiset kustantajat eivät rekisteröi tilauksia ennen kuin maksu on kirjautunut heille. Joissakin tapauksissa lasku tulee suoraan kustantajalta (ruotsalaiset lehdet) tai ulkomaisten lehtitilausten välittäjältämme Nordic Subscription Serviceltä. Muuten emme suosittele maksamaan ulkomaisilta kustantajilta tulevia laskuja.

3. Ulkomaalaisten lehtien tilaukset ovat määräaikaisia joitakin harvoja ruotsalaisia lehtiä lukuun ottamatta.


4. Lehtikuninkaan asiakaspalvelu hoitaa aina ulkomaalaisten lehtitilausten reklamaatiot ja selvittää mahdolliset ongelmat tilauksiin liittyen asiakkaan puolesta. Asiakkaan ei siis milloinkaan tarvitse itse olla yhteydessä ulkomaisiin kustantajiin.

5. Kaikissa ulkomaisissa lehtitilauksissa on 14 vuorokauden peruutusoikeus.

6. Kaikki tilaukset ovat sitovia tilatun jakson ajan eikä niitä yleensä voi peruuttaa kuluvan jakson aikana. Jos lehden julkaisu lakkaa asiakkaalle hyvitetään tilauksen arvo. Muissa tapauksissa rahoja ei palauteta. Pidämme tosin aina huolen siitä, että asiakas saa rahoilleen vastinetta.

7. Asiakaspalvelumme auttaa aina mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai haluat lisätietoa liittyen ulkomaisten lehtien tilauksiin.


Ulkomaisten lehtien valikoimaamme pääset selailemaan tästä.

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D