Hanna Paavilainen

Maailmaa pelastamassa

keskiviikko 12 lokakuuta, 2022 @ 11.18
0
Maailma tuntuu olevan sellaisella tolalla, että tekisi mieli työntää pää puskaan. Tulkaa hakemaan pois sitten, kun tämä kaikki on ohi. Isojen asioiden alla tuntuu olo voimattomalta, mitäs tässä yksi ihminen voi maailmanpolitiikalle tai ilmastokriisille tai millekään. On kuitenkin asioita, joille voi jotain, jos tekee jotain.

-vaihda puhtaat lakanat. Sekin on kuitenkin tehtävä, vaikka kuinka naapurissa sodittaisiin.
-Käy sienessä. Metsä auttaa tutkitusti mielenterveyteen. Jos et tunnista sieniä niin heitä keräämäsi sienet retken lopuksi pois.
-käytä turvavyötä ja pysähdy stop-merkin kohdalla.
- harjoittele kiitollisuutta: huomaa ympärilläsi tärkeät yhteydet ihmisiin ja luontoon.
-ulkoiluta koira, silitä kissaa, peittele lapsi nukkumaan.
-lahjoita, sillä maailmaa tarvitsee kuitenkin rakentaa pitkäjänteisesti parempaan suuntaan. Maailma ei muutu hetkessä eikä itsessään, on tehtävä töitä hyvän eteen. Lehtikuningas on mukana Nenäpäivässä, jonka keräyksellä autetaan yhdeksän järjestön kautta heikoimmassa asemassa olevia lapsia ympäri maailman. Esimerkiksi koulumahdollisuus tasa-arvoisesti kaikille lapsille on pitkän tähtäimen rauhantyötä. Lisätietoja täällä: Nenäpäivä

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D