Hanna Paavilainen

Salainen tehtävä

sunnuntai 18 elokuuta, 2019 @ 12.55
0
Viime viikonloppuna olin häissä, joka alkoi jousikvartetin soitolla. Päätin, etten ehkä enää ikinä suostu juhlimaan ilman jousikvartettia. Se nostaa tilaisuuden ihan uudelle tasolle, kun neljä ammattimuusikkoa vinguttaa Game of Thronesia.

Häihin oman leimansa antoi myös jokaiselle annettu oma salainen tehtävä. Kukaan ei saanut paljastaa, mikä salainen tehtävä oli, mutta juhla oli täynnä kummallisuuksia. Iltaa siivitti erikoiset keskustelunavaukset, esimerkiksi minulle yksi tuli esittäytymään Harry Potterina, toinen Holy Fatherina ja kolmas tuli analysoimaan päivän papin vihkimistä ikään kuin ei olisi tunnistanut, että minä olin se päivän pappi. Kesken puhetta saattoi kuulua määkimistä, kahvihetki keskeytettiin yhteislaululla "Jos on lysti on" ja joku varasti sulhasen kengän.

Sitä sai sitten arvuutella, että onkohan tuokin ihminen kylähullu vai suorittaako hän salaista tehtäväänsä.

Loppuiltaa kohti - viinilasillisten innoittamana - sitä saattoi tehdä ihan mitä vain hullua, koska kukaan ei tiedä, mikä salainen tehtäväni oli. Voisihan sitä elämää muutenkin näin elää. Tehdä, mitä päähän pälkähtää, eikä antaa häpeän estää. Eihän kukaan tiedä, millaista salaista tehtävää olen suorittamassa. Yritän muistaa tämän myös seuraavan kerran, kun näen (oikean?) kylähullun ratikassa esittäytymässä Harry Potterina tai selostamassa omituisuuksia.

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Hanna Paavilainen
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D