Hanna Paavilainen

Mittumaari ja juhannus!

lauantai 22 kesäkuuta, 2019 @ 09.30
5
Yhä useampi jää kaupunkiin viettämään juhannusta. Tehtiin Yle TV1:lle juhannusohjelma, jossa kierrellään kesäkeitaita kaupungissa ja tavataan mielenkiintoisia ihmisiä. Kaikkien vieraiden kanssa haluan puhua armosta, koska sitä mulle tämä juhannus ja tämä usko ja tämä elämä on. Roikun armossa, koska aina onnistun mokaamaan, eikä tätä elämää voi rämpiä eteenpäin ilman, että armahtaa itseään, ottaa vastaan itselle annetun armon ja armahtaa muita kompuroivia. Armoa muuten tarkoittaa mun nimi HANNA ja juhannuksen kantasana JOHANNES tarkoittaa "Jumala armahtaa".

Kuvataiteilija Nanna Suden kanssa oli sellainen olo, että nyt ollaan elämää suuremman taiteilijan kanssa läsnä. Pop-kantelettaren Ida Elinan soittoa ja ääntä kuunnellessa olin täysin myyty. Luulin, että kanteleella soitetaan lähinnä ala-asteella vaka-vanha-Väinämöistä, mutta voi miten väärässä taas olin. Ida Elinan tapa soittaa kanteletta perkussiomaisesti sekä virtuoosimainen äänenhallinta takaa, etten enää ikinä katso kanteletta samalla tavoin, kun ennen. En tiennyt, että kanteleesta voi saada sellaista ääntä edes aikaiseksi.

Ihanaa oli olla hetken aikaa töissä. Meillä oli mahtava tiimi tekemässä tätä ohjelmaa. Päivät oli pitkiä ja säädön määrä oli valtava, kun oli monta kokkia samassa sopassa, mutta lopputuloksesta tuli hieno. Tai katso itse, mitä mieltä olet:

Katso juhannuksen Reissukirkko tästä!
Reissukirkko


Aamen ja terkkuja,
Hanna

PS. Mielelläni otan myös palautetta vastaan. Kenet tahtoisit nähdä ja kuulla Reissukirkossa?
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Tiina 25.06.2019 19:52 Hei! Reissukirkon juhannusjakso oli todella lämminhenkinen ja upeasti tehty. Tälläistä lisää. Musiikki oli kaunista ja oli mukava kuulla usean eri ihmisen ajatuksia ja näkemyksiä armosta.
Vastaus: Hanna Paavilainen 26.06.2019 12:49 Seuraava Reissukirkko tulee muuten Apostolienpäivänä 21.7. :)
Vastaus: Hanna Paavilainen 26.06.2019 12:48 Kiitos palautteesta, olen tästä oikein iloinen!
Vastaus Kommentoineet: Jarmo Räikkönen 22.06.2019 10:57 Kiitos paljon lämminhenkisestä ohjelmasta, Jumalanpalvelusta on tämäkin. Vietin nyt kolmannen Juhannuksen stadissa ja meitä on kasvava määrä. Lauttasaaressa järjestetään rantakalliomessuja joissa alttarin taustana on aava meri, tule joskus tutustumaan. Seuraava messu on kai 7.7. Sunnuntaina Voimia ja siunausta jatkossa kun teet näitä ohjelmia. Toivomuksena on että otatte jatkossakin eri tyyppisiä uskon sanoman jakajia ohjelmanne. Loistava Ida Elina voisi olla aina ”kanttorina” Lämpimin kesäterveisin, Jarmo Räikkönen
Vastaus: Hanna Paavilainen 26.06.2019 12:49 Kuulostaa ihanalta tuo rantakalliomessu, täytyy tulla joku kerta mukaan! Seuraava Reissukirkko on apostolienpäivänä 21.7.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D