Hanna Paavilainen

Jab Jab Cross Cross

torstai 23 helmikuuta, 2017 @ 16.31
0
Lyönnit rummuttelevat pistehanskoja, nenässä viipyilee nahan ja hien haju, tasainen puuskutus ja puhina kaikuu, välillä joku repeää nauruun. Eri-ikäiset, erikokoiset, erikuntoiset keskenään.

Sitä saa itsestään irti niin paljon enemmän, kun on joku koko ajan siinä vieressä vähän kirittämässä. Eikä se ole niin justiinsa, jos tänään ei jaksa lyödä täysiä tai tekniikkasarja ei ihan ensimmäisellä kerralla mene jakeluun. Sitten otetaan vähän tempoa alas ja hierotaan liikeratoja.

Olen vetänyt kuntonyrkkeilytunteja 15 vuotta ja myönnetään, että on ollut myös kertoja, kun en olisi millään jaksanut lähteä salille, mutta oli pakko kun oli luvannut. Sen voin käsi sydämellä sanoa, että JOKA kerta kuntonyrkkeilystä on lähtenyt niin, että on enemmän energiaa ja intoa elämään, kun mitä oli sinne tullessa.

kuntonyrkkeily
Kuntonyrkkeily
Kuntonyrkkeily
Kuntonyrkkeily
Kuntonyrkkeily
Kuntonyrkkeily
Kuntonyrkkeily

Kuvat @Matti Snellman

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D