Hanna Paavilainen

Cabo Roig

lauantai 09 heinäkuuta, 2016 @ 21.53
0
Aika vähän matkavinkkejä löytyy vekkulista Cabo Roigin lomakylästä. Kyseessä on pieni espanjalainen rantakaupunki noin 45minuutin ajomatkan päässä Alicantesta. Valitsimme kohteen suhteiden perusteella - aina kannattaa pitää lämpimät välit pikkuserkkuihin, joilla on upea huvila Välimeren rannalla. Ranta oli täydellinen: muutama vuokrattava aurinkotuoli - eli ranta on siisti, puhdas ja rauhallinen, muttei kuitenkaan niin autio, että täytyisi itse kantaa paikalle pina coladansa, aurinkovarjonsa ja toilettinsa. Hintataso niin kaupoissa kuin ravintoloissakin on huomattavasti pohjoista huokeampi. Kala tiskiltä tai tarjoilijan tarjottimelta oli niin tuoretta, että se lähestulkoon potki vielä.

Cabo Roigssa on ravintoloita joka makuun. Pääkadulla valitettavasti paikalliset tuntuvat menneen piiloon britti- ja venäläisturisteja. Espanjalaiset paellat ja tapakset ovat antaneet luovutusvoiton italialaiselle pastalle, saksalaiselle schnitzelille ja intialaiselle naan-leivälle. Jälleen kerran kannatti suunnata rannalle. Sieltä löytyi espanjalaisiakin keittiöitä, kuten esimerkiksi alla olevissa kuvissa edustava Bahia.

Cabo Roig oli loisto tukikohta tutkia Välimeren rannikkoa muutenkin. Elche, Torrevieja ja lähialueen shoppailut ansaitsevat oman postauksensa, niistä pian lisää!

Cabo Roig
Cabo Roig
Cabo Roig
Cabo Roig


Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D