Hanna Paavilainen

Pipari-iloa!

keskiviikko 23 joulukuuta, 2015 @ 19.21
0
Mikään ei ole ehkä niin hauskaa kuin pipariaiheiset vitsit joulun tienoilla. Paitsi ehkä muna-aiheiset vitsit pääsiäisen aikaan. Ystäväni kätevä emäntä tästä vallan riehaantui ja järjesti pipari-iloittelut. Että saatiin sitten ihan porukalla hieroa pipareitamme. Ehe-heh. Espoon lähiöön saatiin trooppinen tunnelma, kun uuni oli useampaa tuntia päällä. Riisuimme joulukuiset kerrastomme ja jatkoimme pipareiden hyväilyä. Ehe-he.

pipari
pipari
pipari
pipari
pipari
pipari
pipari

Koristekarkit tuli maisteltua moneen kertaan ihan vain laaduntarkkailumielessä ja piparkakkutalon savupiipusta laitoimme tupruamaan sateenkaaren väristä savua poliittisena kannanottona. Kotivinkistä bongattiin parhaat vinkit piparikransseihin ja piparijoulukuusenkoristeisiin.

Siunattua joulua! Tehkää kukin omassa majatalossanne tilaa huonolle huumorille, piparille, ihmeelle, sielunrauhalle ja Jeesus-lapselle.

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D