Hanna Paavilainen

Ääni

sunnuntai 28 syyskuuta, 2014 @ 15.17
2
Se oli maailman kaunein ääni. En ollut osannut varautua siihen. Se ääni oli niin vavahduttava, että se määritteli elämäni ennen sitä ja sen jälkeen. Käheä, hätääntynyt "ÄÄÄäääh". Kun myöhemmin yritän kuvailla tätä tunnetta ystävillemme, mieheni matkii tuon äänen tavalla, joka saa koko pöytäseurueen nauramaan. Eivät he taida ymmärtää, mitä ihmeellistä siinä oli. Mutta se oli jotain taianomaista, edes enkelien lauku ei voi kuulostaa paremmalta. Silloin en tiennyt vielä minäkään, kuinka tuo sama ääni tulee vielä viemään yöuneni ja saamaan niin maitorauhaseni kuin kyynelkanavani vuotamaan Niagaran tavoin.

ääni
ääni
ääni


Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentti*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Nina L 30.09.2014 21:03 <3 Kahdesti tuon kokeneena luulen, ettei maailmassa löydy kauniimpaa ääntä. Onnea vielä pienestä ihmeestä ja tsemppiä sinne öihin. Itse täällä 7viikkoisen kuopuksen kanssa valvon ja odotan, että josko se tuossa puoleltaöin taas nukahtaisi.. ;)
Vastaus: Hanna Paavilainen 05.10.2014 08:13 Kiitos ja onnea myös teille!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D