Hanna Paavilainen

Halleluja hummus

torstai 06 maaliskuuta, 2014 @ 20.41
6
Rukouksiini on vastattu! Olen vihdoin löytänyt kaupasta syömäkelpoista valmista hummusta.

Rehellisyyden nimissä niin en oikeastaan ole rukoillut valmiin hummuksen perään. Ei niin, että rukoukseni nyt olisivat yleensä sen syvällisempiä. Mutta niin se vaan on, että Jumala kuulee nekin rukoukset, joita ei itse osaa edes sanottaa. Jos olisin muistanut rukoilla valmista hummusta, niin olisin rukoillut sitäkin. En usko, että Jumalalle mikään asia on liian pieni tai pinnallinen.

Kauppojen hyllyillä olevat valmiit hummukset usein muistuttavat enemmän remponttilaastia kuin kikhernetahnaa. Tuunaamalla niistäkin on saanut ihan syötäviä: lisää tuoreen sitruunan mehua, valkosipulia ja hyvää oliiviöljyä. Ei ne silti ole ihan itse tehdyn veroisia ollut.

Ystäväni aloitti vähän aika sitten Stockalla ja on koukuttanut minut monen Herkun erikoistuotteeseen. Hänen pitäisi saada jonkunlaista provisiota, sillä ei ole enää takaisinpaluuta entiseen ruokaostosteni kanssa.

Erityisesti olen addiktoitunut tähän valmiiseen hummukseen, joka on uskomattoman samettista ja kuohkeaa ollakseen valmistuote. Käytän sitä salaateissa ja lihan kanssa ja erilaisten dippivihannesten kanssa ja hätätapauksessa dippaan vaikka ihan vain sormeni mömmöön.

Hummusta saa vielä eri makuina. Mun lemppari on paahdettu pinjansiemen -hummus.
Hummus
Hummus


Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Annika 03.03.2015 16:58 Hanna, Olethan huomannut että Maxo´s Hummukset ovat vaihtaneet "vaatteita". Tuote on sama ihana samettinen, merkki nyt SEVAN ja pakkaus modernisoitu. Saatavilla jo kaikista Stockan herkuista pian K-ryhmän myymälöistä kautta maan! Kiva että tykkäät, niin mekin. We love Hummus! Annika Sevanilta
Vastaus: Hanna Paavilainen 08.03.2015 09:58 Huomasin kyllä! Hienoa!
Vastaus Kommentoineet: Kari Rok 15.01.2015 12:09 Sanottaa on sanan sanoittaa yleinen väärin kirjoitettu muoto (väärin kirjoitettu).
Vastaus: Hanna Paavilainen 18.01.2015 16:25 Hups! Kirjoitusvirhe pirulainen pääsi yllättämään! Teen katumusharjoituksena oikolukuharjoituksia ja rukoilen Ave Mariaa.
Vastaus Kommentoineet: M 12.03.2014 17:12 Tsekkaapa Stockan Total 2% kreikkalainen jogurtti, ravintoarvot vastaa lähes rahkan!! Ehkä vauva hyväksyy sen? ;)
Vastaus: Hanna Paavilainen 13.03.2014 08:37 Kiitos vinkistä, kokeilen! Maitorahkaa on ollut vaikea korvata, kun se on ollut ehkä 1/2 ruokaympyrästäni. Täytyy maistaa, jos menisi masuasukille läpi tuo jogurtti.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D