Hanna Paavilainen

JOKU, osa II

tiistai 11 maaliskuuta, 2014 @ 08.48
4
Blogini urheilupäivitykset ovat olleet viime aikoina vähällä ja syy siihen on terveyteen liittyvä. Minulla ei ole ylikuntoa eikä selkävammaa eikä edes afrikkalaista nukkumatautia vaan kasvavan vatsan syndrooma. Syksyllä meidän perheeseen liittyy pieni ihminen!

Ottaen huomioon edellinen raskauteni ja sen surullisen lopun, en usko tätä todeksi. En usko, vaikka ultrassa näkyi pieni kaveri, joka joraili hurjaa tahtia kädet ja jalat vimmatusti heiluen.

Epäilen myös vahvasti, että onkohan tämä vauva minun. Pitää ehkä tehdä joku dna-testi. Nimittäin vauva tuntuu vihaavan urheilua ja maitorahkaa sekä terveellistä ruokaa. Annan ylen jo kuntosalin rappusia noustessa ja yhden viikon elin nakeilla, suolapähkinöillä ja Hesburgerilla. En edes lapsena syönyt sokerimuroja, mutta nyt himoitsen niitä. Niiden ravintosisältö on varmaan jotain teollisuusjätteen ja diapetesriskin puolessa välissä, joten huijaan itseäni olemalla lukematta paketin kyljestä tietoja.

Lähde siis mukaan matkalle, jonka aikana minusta tulee äiti. Kaikenlainen vertaistuki sekä kokeneempien viisaudet ovat nyt tarpeen, sillä en tiedä vauvoista mitään. En ole koskaan vaihtanut yksiäkään vaippoja!

Ihan fiksusti JOKU on tämän ihmisen biologian suunnitellut, ettei vauva tule yhdessä päivässä, vaan on aikaa opetella ja sopeutua. JOKU on suunnitellut homman myös niin viisaasti, ettei niitä vauvoja saada yksin, vaan tarvitaan toinenkin siihen hommaan. Näin (ainakin teoriassa) ei tarvitse selvitä kaikesta yksin eikä kaikkea tarvitse osata itse.

Pian lisää päivityksiä ja päivittelyjä tästä pienestä isosta ihmeestä, sillä tällä hetkellä maailmani pyörii napani ympärillä. Tai, no, oikeastaan olen aina halunnut ajatella, että maailma pyörii auringon ympärillä, mutta universumi kiertää MINUN napaani. Nyt se on kuitenkin omassa pienessä todellisuudessani erityisen totta.

RV15

Kuvassa vatsa raskausviikolla 15+0.

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Krisse 12.03.2014 14:19 Ihana uutinen! Paljon onnea ja siunausta odotusaikaan ja kaikkeen uuteen. Jännittävää, millainen persoonallisuus teille aikanaan saapuukaan! Pieni runo vielä, en malta olla laittamattakaan... "Sivelen armaita kasvojasi, poskesi pientä omenaa. Siroja, kirkkaita kulmiasi tukkaasi silkinruskeaa. Nenääsi pientä ja lystikästä - sinua ilman en elämästä mitään saattaisi aavistaa. Vain sinun luonasi rakkaani pieni, löysin kirkkaan selkeän tieni, iloni yksinkertaisen. Olen vain suojeleva syli. Kasva kauas äitis yli." -Aale Tynni Niin, onneksi on aikaa valmistautua, kuten kirjoitat. Lapsi kun ei synny käyttöohjeet mukanaan. Vaan kylläpä sitten tyylikkästi pomottaa ;) ja luontevasti vanhempiaan ohjailee - sitä saattaa hämmästyä itseäänkin, kuinka kaikki tulee selkäytimestä. Ne kuuluisat äidin- ja isänvaistot kun on ihan totta! Designattu viisaasti. Onnitteluhalaus! <3 Krisse, www.tallessamaailma.blogspot.fi URL: http://www.tallessamaailma.blogspot.fi
Vastaus: Hanna Paavilainen 13.03.2014 08:35 Kiitos! Kaunis runo, laitan sen talteen.
Vastaus Kommentoineet: Kati 12.03.2014 14:15 Hae mukaan Livin uuteen äitiysohjelmaan! http://www.livtv.fi/uutiset/livtv---ajankohtaista/1519-odottava-aiti
Vastaus: Hanna Paavilainen 13.03.2014 08:34 Ihan mielenkiintoinen juttu, täytyypä laittaa harkintaan! Kiitos!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D