Lehtikuningas alennuskoodi

Lehtikuningas alennuskoodilla saat lisäalennuksen valmiiksi alennetuista hinnoista! Annamme asiakkaillemme tiettyjen kampanjoiden yhteydessä alennuskoodeja. Alennuksen voi hyödyntää tällä kampanjasivulla näkyviin lehtiin. Lunasta alennus syöttämällä henkilökohtainen alennuskoodisi sille varattuun kenttään kassalla. Alennuskoodit ovat aina voimassa vain rajoitetun ajan – hyödynnä omasi nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Näihin lehtiin voit käyttää alennuskoodin:


Ulkomaiset lehdet


Lehtikuningas alennuskoodi

Huom! Alennuksen voi saada vain lehdistä, jotka Lehtikuningas.fi laskuttaa. Alennus ei koske kustantajien laskuttamia lehtiä. Esimerkiksi Sanoman ja Otavamedian lehdistä ei saa lisäalennusta.

Kuinka käytän alennuskoodini?
Alennuskoodin voi käyttää vain suoraan sivustollamme maksettaviin lehtiin. Olemme koonneet kyseiset lehdet sinulle kätevästi tälle sivulle, jotta sinun ei tarvitse miettiä, että onko lehti ennakkoon maksettava vai ei. Tehdessäsi lehtitilausta syötä alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla.

Miksi alennuskoodia ei voi käyttää kaikkiin lehtiin?
Sivustollamme on käytössä monia eri maksutapoja, jotka vaihtelevat kustantajakohtaisesti. Osa lehtitilauksista laskutetaan lehden kustantajan toimesta, jolloin emme pysty tekemään hintoihin muutosta jälkikäteen. Kaikki lehdet, jotka laskutetaan Lehtikuninkaan kautta (Klarna-lasku) tai maksetaan suoraan sivustollamme (verkkopankki- tai korttimaksu) lukeutuvat niin sanottuihin ennakkomaksettaviin lehtiin, joista pystymme tarjoamaan lisäalennusta alennuskoodein. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat varmistaa pystyykö johonkin tiettyyn tilaukseen hyödyntämään alekoodin.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D