Lehtikuningas alennuskoodi

Lehtikuningas alennuskoodilla saat lisäalennuksen valmiiksi alennetuista hinnoista! Annamme asiakkaillemme tiettyjen kampanjoiden yhteydessä alennuskoodeja. Alennuksen voi hyödyntää tällä kampanjasivulla näkyviin lehtiin ja muihin tuotteisiin kuten SF Anytime, Bookbeat premium ja Nextory Perhe. Lunasta alennus syöttämällä henkilökohtainen alennuskoodisi sille varattuun kenttään kassalla. Alennuskoodit ovat aina voimassa vain rajoitetun ajan – hyödynnä omasi nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi!


Näihin lehtiin voit käyttää alennuskoodin:


Lehtikuningas alennuskoodi

Huom! Alennuksen voi saada vain lehdistä, jotka Lehtikuningas.fi laskuttaa Klarnan kautta. Alennus ei koske kustantajien laskuttamia lehtiä. Esimerkiksi Sanoman lehdistä ei saa lisäalennusta.

Kuinka käytän alennuskoodini?
Alennuskoodin voi käyttää vain suoraan sivustollamme maksettaviin lehtiin. Maksutavat ovat Klarnalasku, verkkopankki ja korttimaksu. Olemme koonneet kyseiset lehdet sinulle kätevästi tälle sivulle, jotta sinun ei tarvitse miettiä, että onko lehti ennakkoon maksettava vai ei. Tehdessäsi lehtitilausta syötä alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla.

Miksi alennuskoodia ei voi käyttää kaikkiin lehtiin?
Sivustollamme on käytössä monia eri maksutapoja, jotka vaihtelevat kustantajakohtaisesti. Osa kustantajista haluaa vielä hoitaa laskutuksen itse paperilaskulla, jolloin emme pysty tekemään hintoihin muutosta jälkikäteen. Kaikki lehdet, jotka laskutetaan Lehtikuninkaan kautta Klarnalaskulla tai maksetaan suoraan sivustollamme (verkkopankki- tai korttimaksu) lukeutuvat niin sanottuihin ennakkomaksettaviin lehtiin, joista pystymme tarjoamaan lisäalennusta alennuskoodeilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat varmistaa pystyykö johonkin tiettyyn tilaukseen hyödyntämään alennuskoodin.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D