Lehtikuningas alennuskoodi

Lehtikuningas alennuskoodilla saat lisäalennuksen valmiiksi alennetuista hinnoista! Annamme asiakkaillemme tiettyjen kampanjoiden yhteydessä alennuskoodeja. Alennuksen voi hyödyntää tällä kampanjasivulla näkyviin lehtiin. Lunasta alennus syöttämällä henkilökohtainen alennuskoodisi sille varattuun kenttään kassalla. Alennuskoodit ovat aina voimassa vain rajoitetun ajan – hyödynnä omasi nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Kesäkampanjan alennuskoodit
Alennuskoodit
Valitse yksi etu alla olevista:

10% lisäalennus: Lisäalennus kaikista ennakkomaksettavista tuotteista koodilla LK10KESÄ.

SF Anytime -vuokraleffa kaupan päälle: Syötä kassalla koodi SFLEFFA20 ja saat yhden vuokraleffan ilmaiseksi. Elokuvan voi lunastaa 31.7. saakka. Koodeja jaossa 500.

BookBeat: Kokeile BookBeatia kuukausi veloituksetta! Tilaa mikä tahansa lehti ja syötä kassalle alennuskoodi BOOKBEAT. Koskee vain asiakkaita, jotka eivät ole kokeilleet aiemmin BookBeatia.

Syötä koodi kassalla "Alennuskoodi"-kenttään ja paina OK aktivoidaksesi. Alennuskoodeja ei voi yhdistää samassa tilauksessa.

Kampanja on voimassa 31.7. saakka. 1 nro 1 € -tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin lehtiä riittää. Ostorajoituksena 1 kpl kutakin näytelehteä/ talous.

10% alennuksen saa ennakkomaksettavista tuotteista. Ennakkomaksettavat tuotteet maksetaan kortilla, verkkopankissa tai Klarna-laskulla. Alennusta ei saa kustantajalaskutteisista lehdistä. SF Anytime ja BookBeat -koodit voi käyttää minkä tahansa tilauksen yhteydessä.

Näihin lehtiin voit käyttää alennuskoodin:


Lehtikuningas alennuskoodi

Huom! Alennuksen voi saada vain lehdistä, jotka Lehtikuningas.fi laskuttaa. Alennus ei koske kustantajien laskuttamia lehtiä. Esimerkiksi Sanoman ja Otavamedian lehdistä ei saa lisäalennusta.

Kuinka käytän alennuskoodini?
Alennuskoodin voi käyttää vain suoraan sivustollamme maksettaviin lehtiin. Olemme koonneet kyseiset lehdet sinulle kätevästi tälle sivulle, jotta sinun ei tarvitse miettiä, että onko lehti ennakkoon maksettava vai ei. Tehdessäsi lehtitilausta syötä alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla.

Miksi alennuskoodia ei voi käyttää kaikkiin lehtiin?
Sivustollamme on käytössä monia eri maksutapoja, jotka vaihtelevat kustantajakohtaisesti. Osa lehtitilauksista laskutetaan lehden kustantajan toimesta, jolloin emme pysty tekemään hintoihin muutosta jälkikäteen. Kaikki lehdet, jotka laskutetaan Lehtikuninkaan kautta (Klarna-lasku) tai maksetaan suoraan sivustollamme (verkkopankki- tai korttimaksu) lukeutuvat niin sanottuihin ennakkomaksettaviin lehtiin, joista pystymme tarjoamaan lisäalennusta alennuskoodein. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat varmistaa pystyykö johonkin tiettyyn tilaukseen hyödyntämään alekoodin.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D