Valitut Palat

Julkaisukieli suomi

3/5 (177 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

10. 30 syyskuuta
11. 30 lokakuuta
12. 30 marraskuuta
1. 31 joulukuuta

Tuotekuvaus

Valitut Palat on maailman suosituin aikakauslehti ja runsas lukupaketti. Nauti Valittujen Palojen tarjoamista sydäntä lämmittävistä ja jännittävistä tarinoista, terveydenhoidon täsmäohjeista ja lempeästä huumorista.

Lehden sivuilla tapaat arjen sankareita – tavallisia ihmisiä, jotka joutuvat epätavallisiin tilanteisiin. Huomaat, kuinka erilaiset ihmiset arvostavat samoja asioita: perhettä ja läheisiä, terveyttä ja hyvinvointia, luontoa ja ympäristöä. Valittujen Palojen monipuoliset artikkelit käsittelevät luontoa, historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä raikkaasti ja avartavia lukuelämyksiä tarjoten. Näet maailman uudella tavalla ja ymmärrät, miten ajankohtaiset ilmiöt koskettavat meitä kaikkia. Valitut Palat avaa sinulle ikkunan maailmaan!

Saat Valitut Palat -lehdestä myös hyödyllisiä käytännön vinkkejä parempaan arkeen ja terveyden ylläpitoon mm. ravinnon, liikunnan ja terveellisempien elintottumusten kautta. Valittujen Palojen vakiopalstoista saat takuuvarmaa viihdykettä päiviin. Joka numerosta löydät kiehtovaa, ajatuksia herättävää, hyödyllistä ja viihdyttävää lukemista: kotimaan kiinnostavimmat aiheet ja parhaat jutut maailmalta. Sanavarasto-palsta esimerkiksi kartuttaa nimensä mukaisesti sanavarastoasi ja yleistietoasi sanojen etymologiasta eli niiden syntyperästä. Innostunut ja ammattitaitoinen joukko toimittajia ja kirjoittajia on sitoutunut tekemään Valituista Paloista napakan paketin toiveitasi ja odotuksiasi vastaavaa luettavaa. Ajatuksia virkistävät vakiopalstat kuten Katso kahdesti, Sanavarasto, Sudoku ja Visa. Valittujen Palojen parissa saat tuhdisti tietoa ja viihdettä taskukoossa!

Valitut Palat ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Valitse paras tarjous ja tilaa nyt itselle tai lahjaksi läheiselle!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 13
Kustantaja: CIL Publishing AS


Kuka lukee lehteä?

Mies: 42 %
Nainen: 58 %


500 merkkiä jäljellä

Maarit Jaatinen,
Ei ainakaan niissä uusintoja jutuissa!;)
Seppo maanonen,
Tilauslahjat ei pidä paikkaansa. Missä vakuutus.
Sanna Lokkila,
Hyvää asiallista luettavaa. Opettaa ihmistä miten elää hyvää ja onnelista elämää luonnon ehdoilla.
Simo ,
Kiitos! Tosi hyvä ja mielenkiintoinen lehti. Meidän perheeseen lehti on tullut yli 40 v Pidämme siitä, että kirjoitukset ovat totuuden mukaisia. Muutenkin aivan mahtava. Ja halpa.
Pietari,
Samaa mieltä Riston kanssa. Aivan tyhjänpäiväinen lehti,
Tähti,
Joka numerossa on ainakin yksi tosi koskettava juttu. Lehti on todella hyvä ja positiivinen nykyään. Sen vuoksi tilasin sen itsellenikin, vaikka äidillekin tulee. Mielestäni lehti on parantunut. Isälleni tuli lehti vuosikymmeniä. Aiemmin lehdessä oli poliittisesti värittyneempiä juttuja.
Risto,
Tyhjänpäivöinen lehti. Kommentoidakseen leheden järjestelmän mukaan annettava sydän tai useampia mikä on osaltani valhe. Oikeesti antaisin takamuksen tai useampia....
tarja,
kalis lehti muten hyvä
jussi kellberg, iisalmi,
On menny hyvä lehti täysin pilalle!Pitäs lopettaa tuollainen paperin tuhlaus.Vois ehkä piankin nyt heti lähes LOPETTAA!
Leo Turunen,
Eipä sekavammaksi ja huonommaksi voi mennä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D